Media

Επίθεση Μόσιαλου σε ΜΜΕ και Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για το εμβόλιο!

Επίθεση Μόσιαλου σε ΜΜΕ και Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για το εμβόλιο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια τοποθέτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος, την οποία σας μετέφερε και ο eretikos.gr, παρερμηνεύτηκε από σειρά ΜΜΕ, ακόμα και από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κάτι που έκανε έξαλλο τον καθηγητή.

Η ανάρτηση αφορούσε στο κατά πόσο μπορούμε να μεταδώσουμε τον ιό αφού κάνουμε το εμβόλιο. Ο Ηλίας Μόσιαλος μίλησε ξεκάθαρα, ωστόσο η… πρεμούρα να «βγει» ένας πιο «πιασάρικος» τίτλος, οδήγησε κάποια ΜΜΕ στο να την μεταφέρουν λανθασμένα.

Και εξηγεί ο Ηλίας Μόσιαλος:

«Εξηγώ αναλυτικά ότι με το εμβόλιο δεν κολλάμε τον ιό. Παραθέτω αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία όσων έχουν εμβολιαστεί δεν μεταδίδουν τη νόσο σε άλλους ΑΝ κολλήσουν τον ιό. Αναφέρω ότι ένα μικρό ποσοστό (10-25%) όσων έχουν κάνει το εμβόλιο ίσως να μεταδίδουν τη νόσο γιατί παραμένει επάνω τους (στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα) ιικό φορτίο ΜΟΝΟ αν κολλήσουν τον ιό. Αν δεν κολλήσουν δεν παραμένει ΤΙΠΟΤΑ γιατί ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Σοκαριστική ανάρτηση Παυλάκη: «Έχασα» συγγενή από κορονοϊό- Είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου»

Πως μεταφέρουν την είδηση ορισμένα ΜΜΕ μεταξύ των οποίων και το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας. ‘Το 10-25% των εμβολιασθέντων μπορεί ακόμα να μεταδίδει τη νόσο’.
Επαναλαμβάνω:

Το ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ τον ΙΟ. Ένα μικρό ποσοστό εμβολιασθέντων μπορεί να μεταδίδει τη νόσο ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ τον ΙΟ. ΕΛΕΟC».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος

https://www.facebook.com/i.mos2020/posts/3899013983471192

Δείτε και την πρώτη του ανάρτηση

https://www.facebook.com/i.mos2020/posts/3897940706911853

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X