Ευάγγελος Αντώναρος

«Ο Μητσοτάκης θέλει να ροκανίσει τον χρόνο μέχρι τις εκλογές βλέποντας και κάνοντας» (ηχητικό)

«Ο Μητσοτάκης θέλει να ροκανίσει τον χρόνο μέχρι τις εκλογές βλέποντας και κάνοντας» (ηχητικό)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τη μεγάλη αναγκαιότητα προσλήψεων στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας που φαίνεται να διαρκεί, επισήμανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος μίλησε Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη και για το τι σημαίνουν οι παραιτήσεις γενικών γραμματέων και υφυπουργών και εξήγησε ότι πριν έξι μήνες ήταν σίγουρος πως ο πρωθυπουργός θέλει να πάει για εκλογές τώρα όμως πιστεύει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ροκανίσει τον χρόνο μέχρι τις εκλογές βλέποντας και κάνοντας.

Σχετικά με τις προαναφερόμενες παραιτήσεις τόνισέ πως όλα αυτά δείχνουν ότι ανοίγει λίγο η βεντάλια ώστε πολλοί οι οποίοι θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν λίγο ή να βρεθούν απέναντι στην κυβέρνηση, να μπουν τελικά στο κυβερνητικό σχήμα.

Έτσι έχουμε ακόμα τρεις ή τέσσερις Γραμματείες λες και δεν έχουμε ήδη πολλές και επιπλέον υπουργούς – υφυπουργούς λες και δεν έχουμε ήδη πολλούς, μιλάμε για το μεγαλύτερο κυβερνητικό σχήμα που πέρασε από την ιστορία της χώρας, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: avgi.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X