Media

GNTM: Επιβραβεύει τον σεξισμό και βουτάει…στις λάσπες τύπου Big Brother (video)

GNTM: Επιβραβεύει τον σεξισμό και βουτάει…στις λάσπες τύπου Big Brother (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μόλις λίγες μέρες μετά το… κρεσέντο χυδαιότητας και σεξισμού μέσω του Big Brother, ήρθε η σειρά του GNTM να ζηλέψει την “δόξα” του μεγάλου αδελφού.

Απέναντι από την κριτική επιτροπή του σόου μοντέλων θέλησε να βρεθεί, το βράδυ της Τρίτης, ο Δημοσθένης ο οποίος αυτοορίστηκε ως… «Ολυμπιονίκης του γύπινγκ».

Η κόλαση… του Δάντη! Ο καλλιτέχνης «μαυρίζει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τι σημαίνει όμως το γύπινγκ και πώς ο νεαρός διαγωνιζόμενος έδωσε τον ορισμό στη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό;

«Όταν θα βγω με τους φίλους μου είμαι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το γύπινγκ! Γύπινγκ είναι, όταν βγαίνεις έξω με τους φίλους, ο άνθρωπος που μπορεί να τα πει, να κάνει λίγο τατς με την οποιαδήποτε γυναικεία παρουσία κλπ. Ένα άθλημα που όλοι εμείς οι γύπες ευελπιστούμε στο μέλλον να γίνει και Ολυμπιακό γιατί πάντα ονειρευόμουν να γίνω Ολυμπιονίκης οπότε έχω ελπίδες» σημείωσε με χαμόγελο ο Δημοσθένης.

Ο οποίος συνέχισε, αναφερόμενος στις γυναίκες ως “θηράματα” (!) τα οποία ως… γύπας υποτίθεται πως “περικυκλώνει” και “ορμάει”.

Φωτιά στο στούντιο του Γιώργου Παπαδάκη την ώρα της εκπομπής! video

Ο… ορισμός του σεξισμού και της σεξουαλικής αντικειμενοποίησης της γυναίκας αλλά στο GNTM αυτό… επιβραβεύεται! Κι αυτό διότι στο τέλος ο συγκεκριμένος παίκτης μπόρεσε να αποσπάσει τρία ναι και πέρασε στην επόμενη φάση του ριάλιτι.

Και εις ανώτερα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X