Show Biz

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ της – Σκότωσε μοτοσυκλετιστή

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ της – Σκότωσε μοτοσυκλετιστή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θετικό βγήκε το αλκοτέστ της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, του πρώην μοντέλου του GNTM που παρέσυρε και σκότωσε έναν μοτοσυκλετιστή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας εκείνες τις ημέρες αλλά και βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει από το σημείο, η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους.Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ίδια δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και ούτε έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση.

Μάλιστα, η είδηση έγινε πολύ γρήγορα γνωστή για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου η οποία δεν έκανε απολύτως καμία δήλωση επί του θέματος. Εκείνες τις ημέρες, η νικήτρια του περυσινού GNTM που δεχόταν βροχή τα μηνύματα, κυρίως αρνητικά, για ό,τι είχε συμβεί.

Το νεαρό μοντέλο, μην μπορώντας να διαχειριστεί το διαδικτυακό αυτό «πόλεμο» που υπέστη, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο ακόμα δεν έχει επιστρέψει με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει πού βρίσκεται και τι κάνει όλο αυτό το διάστημα μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X