Γυναίκα

Χείλη: Πώς να κάνεις το ombre effect

Χείλη: Πώς να κάνεις το ombre effect
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν είσαι από τα κορίτσια που έχουν βαρεθεί να βάζουν ένα κραγιόν για να αναδείξουν τα χείλη τους, και ψάχνεις για κάτι διαφορετικό, τότε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις το ombre effect και να δεις κάτι νέο.

Τα χείλη μας είναι ένα από τα δυνατά σημεία του προσώπου μας και είναι καλό να τα τονίζουεμ με τον καλύτερο τρόπο, και το ombre effect μπορεί να σου δώσει αυτό που αναζητάς και έχει παιχνιδάρικη διάθεση καθώς φαίνεται σαν να έχεις χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικά χρώματα ενώ στην ουσία έχει χρησιμοποιήσει ένα.

Πάρε το αγαπημένο σου κραγιόν και άπλωσε το στα χείλη σου και έπειτα με το κονσίλερ σου σχημάτισε γύρω από το στόμα σου μικρές κουκίδες! Κάνε τo blending σου και έπειτα με ένα σφουγγαράκι ταμπονάρισε απαλά πάνω στο κραγιόν! Αμέσως θα δεις το χρώμα να αλλάζει και να φαίνεται σαν να έχεις βάλει δυο κραγιόν.

Δείτε το video:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Want the perfect ombre pout? Check this hack out and nail it each time! 💋💄 . . . #beautystudio #beauty #beautyhacks #beautytricks #beautytips #diy #makeup #lipstick #ombrelips #lipstickhack #ombrelipstutorial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Hacks (@beautyhacks) στις


Δείτε ακόμη: Vanessa Paradis: Το μυστικό για να φαίνεται ξεκούραστο το πρόσωπο της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X