Γυναίκα

Η νέα τάση στα χείλη για μια φθινοπωρινή εμφάνιση

Η νέα τάση στα χείλη για μια φθινοπωρινή εμφάνιση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τολμήστε να παίξετε με τις υφές και με τα χρώματα και θα ανακαλύψετε μία νέα διάσταση στα φθινοπωρινά σας χείλη!  Η νέα τάση μας προτείνει να συνδυάσουμε μολύβι, κραγιόν λαμπερές και ματ υφές, ώστε να πετύχουμε υπέροχα αποτελέσματα.

Για μια φθινοπωρινή εμφάνιση

Ο τέλειος συνδυασμός στα χείλη για το φθινόπωρο δεν είναι άλλος από το χρώμα της τερακότα που έχει και μια glossy υφή. Αυτό το χρώμα μπορεί να γίνει το απόλυτο must και φυσικά απαιτεί ένα τόνο πιο ανοιχτόχρωμο μολύβι, ώστε να τονιστεί το σαρκώδες αποτέλεσμα στο κέντρο των χειλιών. Δώστε έμφαση στο gloss και δημιουργήστε ένα εφέ που θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται ενυδατωμένα και ακαταμάχητα κολλώδη.

Χωρίς ροζ νότα, δεν πάμε πουθενά

Δεν υπάρχει πιο θηλυκό και γλυκό χρώμα από το ροζ. Αφήνει την αίσθηση ότι τα χείλη δεν έχουν κάποιο χρώμα ενώ παράλληλα τους δίνει επιπλέον ζωντάνια.

Γεμίστε αρχικά τα χείλη σας με ένα μολύβι στην απόχρωση που θα επιλέξετε και στη συνέχεια δώστε έμφαση στο κέντρο τους με ένα lip gloss. Χωρίς να κάνετε καμία υπερβολή, θα δώσετε όγκο και ένα αθώα ζουμερό αποτέλεσμα.

Για τις λάτρεις του φυσικού

Μια απόχρωση μολυβιού Nude Beige, που ταιριάζει σχεδόν τέλεια με το φυσικό χρώμα των χειλιών μπορεί να μετατραπεί σε κάτι μοναδικό αν χρησιμοποιήσετε ένα πιο σκούρο μολύβι. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται απόλυτα φυσικός και χαλαρός, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει χώρο να αλλάξετε το σχήμα των χειλιών σας. Τολμήστε τον και αποκτήστε μια 90s γοητεία που ξεχωρίζει.

ΠΗΓΗ: womanidol

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X