Γυναίκα

Υποδεχτείτε τον νέο χρόνο με λάμψη και στιλ!

Υποδεχτείτε τον νέο χρόνο με λάμψη και στιλ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ψάχνετε τι να φορέσετε για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο με στιλ! Από τα προσεκτικά επιλεγμένα σκουλαρίκια σας, ως τα αγαπημένα σας τακούνια, όλα παίζουν τον ρόλο τους! Εμπνευσθείτε από τις λαμπερές εμφανίσεις των σταρ του σινεμά και της πασαρέλας και αναζητήστε το δικό σας λουκ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Σκεφθείτε τα πολυτελή υφάσματα (όπως τα σατέν, τα μεταξωτά και βελούδα), ονειρευτείτε ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα, ολοκληρώστε με μία γούνα… όλα είναι στο πρόγραμμα για αυτή τη μοναδική βραδιά!

Φορέστε… τη λάμψη!

Σίγουρα τα στρας και οι πούλιες φέτος έχουν την τιμητική τους! Και σίγουρα, δεν υπάρχει μια πιο εορταστική εμφάνιση. Εάν πρόκειται να επιλέξετε παγιέτες λοιπόν, κρατήστε τις για ένα κομμάτι: Είτε είναι το φόρεμα είτε το πανωφόρι είτε επιλέξετε τις για τα αξεσουάρ, δηλαδή την τσάντα και τα παπούτσια.

Επιλέξτε το παντελόνι

Μπορεί ένα φανταχτερό ή ένα μακρύ ή από την άλλη ένα σούπερ μίνι φόρεμα να είναι το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς, αλλά φέτος, είναι πολύ της μόδας τα μαύρα παντελόνια ή οι φόρμες.

Φυσικά, δεν μιλάμε για τα παντελόνια «εργασίας»,  μιλάμε για κομψά, τέλεια-με-τακούνια παντελόνια. Ένα μαύρο κοστούμι από βελούδο που μπορεί να συνδυαστεί με δαντελένιο τόπ, ή μία φόρμα από παγιέτες ή με ιδιαίτερο κόψιμο και τα ψηλοτάκουνά σας μπορούν να κλέψουν την παράσταση!

Ένα φόρεμα με χρώμα

Αν δεν σας αρέσουν οι παγιέτες και τα μεταλλικά αλλά θέλετε να κάνετε μία διαφορετική επιλογή από τα συνηθισμένα, επιλέξτε ένα έντονο και φωτεινό χρώμα και σίγουρα θα ξεχωρίσετε από τις υπόλοιπες της παραμονής της Πρωτοχρονιάς!  Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε μία πινελιά λάμψης με ένα ανάλογο κολιέ ή μακριά σκουλαρίκια.

Ποντάροντας στο χρυσό

Ακριβώς όπως οι παγιέτες, τα χρυσά ρούχα είναι «αναπόσπαστο» κομμάτι των γιορτών! Αυτό σημαίνει ότι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η τέλεια δικαιολογία για να φορέσετε όλα τα χρυσά σας ρούχα αμέσως!

Εντάξει, ίσως όχι όλα μαζί, αλλά αν έχετε ήδη ένα χρυσό κομμάτι (όπως ένα υπέροχο σακάκι ή παλτό, απλά αγοράστε μια χρυσή φούστα συνδυάστε την με μαύρο τοπ και ολοκληρώστε το λουκ.

Αν πάλι είστε αρκετά τολμηρή ή το πάρτι είναι αρκετά glamorous, αναζητήστε την τέλεια τουαλέτα σε χρυσαφί αποχρώσεις! Θα είστε τέλειες για τη μεγάλη νύχτα!

Η βασίλισσα του… χιονιού

Το λευκό δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι! Μία εμφάνιση όλη στα λευκά μάλιστα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο εορταστικό κλίμα του χειμώνα. Μίντι ή μάξι λευκό φόρεμα και μάλιστα συνδυασμένο με λευκή γούνα, χαρίζει το στιλ που ξεχωρίζει. Εξίσου ωραία συνδυάζεται και με μαύρα αξεσουάρ.

ΠΗΓΗ WomanIdol

Διαβάστε τα χείλη σας!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X