Media

J2US: Ο Τάσος Ξιάρχος «εξαφανίστηκε» για μια ώρα

J2US: Ο Τάσος Ξιάρχος «εξαφανίστηκε» για μια ώρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είδαμε ένα απόσπασμα όπου αναφέρει πως ο Τάσος Ξιαρχός αποχώρησε για μια ώρα από το πλατό του J2US και αναφέρθηκε πως ίσως ο χορογράφος ενοχλήθηκε από την κριτική που έλαβε για το ντουέτο του με την Κόνι Μεταξά.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή ο Τάσος Ξιαρχός έφυγε από το πλατό για μια ώρα περίπου και μάλλον ενοχλήθηκε από την κριτική που του έγινε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ηρεμήσει λίγο και να του φύγει η στεναχώρια. Όμως, ο ίδιος φάνηκε να μη συμμερίζεται την άποψη που παρέθεσαν τα μέλη του «Ευτυχείτε»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Τάσος Ξιάρχος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου φαίνεται να τη «λέει» σε κάποιους χωρίς όμως να δίνει ονόματα.

«Χθες στο γύρισμα του J2US εξαφανίστηκα αμέσως μετά το act μας. Έγινε κάτι πολύ σοβαρό που πρόσβαλε την νοημοσύνη μου, τη δουλειά μου και τον λόγο που κάνω ό,τι κάνω. Δεν θα ήθελα στα τηλεοπτικά να αναπαράγεται πως εγώ έφυγα γιατί δεν μου άρεσε η βαθμολογία και πως έχω καβαλήσει κάποιο καλάμι. Πριν εκτελέσετε κάποιον, ρωτήστε και ίσως μάθετε, αλλιώς σωπάστε και πάνω απ’ όλα να είστε ευγενικοί», έγραψε ο χορογράφος.

Δείτε ακόμη: Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X