Κοινωνία

Αιγάλεω: 18 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι… ζει! – Δεν ψηφίζει και δεν μπορεί να εμβολιαστεί

Αιγάλεω: 18 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι… ζει! – Δεν ψηφίζει και δεν μπορεί να εμβολιαστεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αιγάλεω:Μια ιστορία καθημερινής… τρέλας, η οποία ωστόσο κρατά 18 ολόκληρα χρόνια είδε το φως της δημοσιότητας, δίνοντας άλλη διάσταση στο απίστευτο και όμως ελληνικό!

Όπως κατήγγειλε λοιπόν ο κύριος Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί μάταια να αποδείξει ότι είναι… ζωντανός!

Και ενώ υποβάλλει κανονικά φορολογική δήλωση, δεν μπορεί να ψηφίσει ή να κλείσει ραντεβού για να προστατευτεί κατά του κορονοϊού!

Σύμφωνα πάντα με τον… νεκρό καταγγέλλοντα, η περιπέτειά του άρχισε όταν πήγε να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές και τον έστειλαν να πάρει το αντίστοιχο πιστοποιητικό από την αρμόδια υπηρεσία.

«Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθαμένος, είναι για γέλια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Διαμαντής προσπάθησε επίσης να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, καθώς του ζητήθηκε από τη δουλειά του, ωστόσο δεν κατάφερε να σηκώσει μανίκι καθώς το σύστημα τον έβγαζε «νεκρό».

«Μέχρι στο γραφείο του πρωθυπουργού έστειλα μέιλ για να πάω να εμβολιαστώ» είπε, καταλήγοντας: «Παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, μου λένε ότι θα με απολύσουν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X