Κοινωνία

Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Λάρισας: «Δίνουμε αγώνα να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες»

Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Λάρισας: «Δίνουμε αγώνα να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δραματικές στιγμές εκτυλίσσονται στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας μετά την ανθρώπινη τραγωδία στα Τέμπη. Συγγενείς των επιβατών συρρέουν, προκειμένου να δουν αν τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται στην ζωή.

Η νοσηλεία των πολυτραυματιών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα συνεχίζεται, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τους περιθάλψουν.

«Γίνεται χαμός στο νοσοκομείο. Δίνουμε τον αγώνα μας για να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες που διακομίζονται στα Επείγοντα», είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός και σημείωσε πως εκεί νοσηλεύονται τουλάχιστον 20 άτομα με δύο τραυματίες να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο κ. Κομνός εκτίμησε ότι ο αριθμών των νεκρών θα αυξηθεί, διαβεβαιώνοντας πως οι γιατροί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Σε ετοιμότητα θέτει τους ιδιώτες γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας

Σε ετοιμότητα θέτει τους ιδιώτες γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, ώστε αν χρειαστεί, να συνδράμουν τους συναδέλφους τους στα δύο νοσοκομεία (ΠΓΝΛ, ΓΝΛ) στη περίθαλψη των τραυματιών του πολύνεκρου δυστυχήματος που συνέβη χθες το βράδυ μετά την σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου οι ειδικότητες είναι οι εξής:

1. Χειρουργική

2. Ορθοπαιδική-τραυματολογία

3. Αναισθησιολογία

4. Εντατικολογία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X