Κοινωνία

Έγκλημα Φολέγανδρος: Πληροφορίες-σοκ και για ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς από το δολοφόνο της

Έγκλημα Φολέγανδρος: Πληροφορίες-σοκ και για ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς από το δολοφόνο της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φολέγανδρος: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα έφερε μώλωπα στο μάτι. Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στη σορό της κοπέλας προκειμένου ο ιατροδικαστής να συντάξει την έκθεση που θα καταθέσει στις αρχές.

Η αστυνομία περιμένει τη συγκεκριμένη έκθεση που θα ρίξει φως στο είδος των χτυπημάτων καθώς και στον χρόνο που έγιναν αυτά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η κοπέλα όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν την ρίξει στα βράχια, φώναζε δυνατά βοήθεια, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να νιώσει «προσβεβλημένος». Σήμερα το πρωί ζήτησε ιατρική περίθαλψη για το πόδι του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών στο κέντρο υγείας του νησιού.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της άτυχης Γαρυφαλλιάς φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως η 26χρονη δεν κοιτούσε το GPS με αποτέλεσμα να χάσουν το δρόμο. Η ασήμαντη αυτή αφορμή οδήγησε σε καβγά κι έτσι βγήκε το αυτοκίνητο εκτός πορείας, στη συνέχεια έσπρωξε την κοπέλα στα βράχια, ενώ υποστήριξε πως κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή…

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελία Νάξου όπου και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ενώ την Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή κι αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Χθες έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της εξέτασης του ιατροδικαστή. Ο θάνατος της 26χρονης προήλθε από πνιγμό. Φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και η κοπέλα ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα .

Εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο σύντροφος της αναζητήθηκε από την πρώτη στιγμή ενώ μια μαρτυρία οδήγησε στον εντοπισμό του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X