Κοινωνία

Έβρος: Οργή για τους πολίτες που «συλλαμβάνουν» μετανάστες για εμπρησμό – Σάλος με τα νέα βίντεο

Έβρος: Οργή για τους πολίτες που «συλλαμβάνουν» μετανάστες για εμπρησμό – Σάλος με τα νέα βίντεο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οργή και ντροπή προκαλεί το νέο βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει απροκάλυπτα τη δράση άλλου ενός «κεφαλοκυνηγού» επί το έργον.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου ο ακροδεξιός «φρουρός» της πατρίδας ακούγεται να λέει: «Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, που είναι οι αρχές…που είναι οι αρχές, που είναι οι αρχές… Άλλους τέσσερις επενδυτές, παίρνουμε τηλέφωνο αστυνομία δεν βγάζει δίκτυο…».

Το βίντεο υπάρχει από χρήστες του διαδικτύου με τον ίδιο τον δράστη να μιλά για συκοφαντική δυσφήμιση και να κατεβάζει αναρτήσεις μίσους που είχε κάνει.

Σε νεότερες αναρτήσεις του ο ίδιος δείχνει να είναι εξοργισμένος και να αντιδρά έντονα.

«Ήρθαν τα παιδάκια το Σορος που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και δεν ξέρουν που είναι ο Έβρος, να μας βγάλουν φασίστες . Ρε τράβα σαπερα. Γιατί όταν θα βρέχουν οι βόμβες θα σε ρωτάνε για της πολιτικές απόψεις σου; τι σε εσάς δεν θα σκάνε ;;; εδώ μας έχουν κατακαψει…..και αυτοί την καραμέλα τους», γράφει σε ανάρτησή του νωρίς σήμερα το πρωί.

Δείτε την ανάρτηση:

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση του τονίζει ότι θα προσφύγει στην αστυνομία για να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Από την Αστυνομία ή την εισαγγελία Έβρου δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια αντίδραση.

Προ ολίγον ημερών οι τρεις που είχαν συγκροτήσει τάγμα εφόδου σε παράνομο πογκρόμ μίσους και συμμετείχαν στην απαγωγή τουλάχιστον 25 μεταναστών (σ.σ. «κομμάτια» κατά τα λεγόμενά τους), τους οποίους κλειδαμπάρωσαν σε τρέιλερ φορτηγού, εμφανίστηκαν στο δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης για να απολογηθούν αλλά κατόπιν διαφωνίας μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή για το αν πρέπει να προφυλακιστούν αποφασίστηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Για την τύχη τους θα αποφασίσει τώρα το δικαστικό συμβούλιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X