Κοινωνία

Εξαδάκτυλος: Βιαστικό ένα ενδεχόμενο άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα

Εξαδάκτυλος: Βιαστικό ένα ενδεχόμενο άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σχολεία :«Βιαστικό» θεωρεί ένα ενδεχόμενο άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, ο πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Mega, επεσήμανε πως παραμένει επιφυλακτικός σε όσον αφορά στη λειτουργεία των self tests.

«Είναι χρήσιμο εργαλείο αλλά όχι το κλειδί που ξεκλειδώνει την κλειδαριά του προβλήματος. Δε θα λύσει μαγικά το πρόβλημα» είπε.

Ο πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ανέφερε επίσης πως η επιτροπή των ειδικών που εισηγείται τα μέτρα στην κυβέρνηση, εξετάζει τα δεδομένα με προσοχή και έπειτα προχωράει στις αποφάσεις.

Ο κ. Εξαδάκτυλος δήλωσε επίσης πως θα ήταν πολύ δυσάρεστο για όλους να ξανακλείσουν τα καταστήματα, ωστόσο, αυτό θα κριθεί βάση της εικόνας της πανδημίας αλλά και της συμπεριφοράς των καταναλωτών.

«Πρέπει να υπάρχει προσοχή, να μην θεωρηθεί ότι αφήνουμε το πρόβλημα πίσω μας. Το πρόβλημα είναι εδώ, θα πρέπει να το θυμόμαστε διαρκώς».

Αναφορικά με την απόφαση για τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα, ο ειδικός υπογράμμισε πως η πίεση στο σύστημα υγείας σε αυτές τις περιοχές ήταν αυτό που οδήγησε την επιτροπή στη συγκεκριμένη απόφαση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X