Κοινωνία

«Σφαλιάρα» και από Εξαδάκτυλο στην κυβέρνηση! Δεν εισηγηθήκαμε rapid test σε εμβολιασμένους!

«Σφαλιάρα» και από Εξαδάκτυλο στην κυβέρνηση! Δεν εισηγηθήκαμε rapid test σε εμβολιασμένους!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο μέτρο που εξετάζει η κυβέρνηση ενόψει εορτών, για υποχρεωτικό rapid test σε εμβολιασμένους με δικά τους έξοδα. Ένα μέτρο που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας κι αποτελεί ακόμη μια απόδειξη πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει… ό, τι της κατέβει χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο ως οδηγό!

Μάλιστα, σήμερα το πρωί μιλώντας στον ANT1, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, εξέφρασε ενστάσεις για υποχρεωτικό rapid test σε εμβολιασμένους, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς, εάν η Επιτροπή έχει κάνει σχετική εισήγηση στην Κυβέρνηση, ο κ. Εξαδάκτυλος υπογράμμισε πως η Επιτροπή θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης και ως εκ τούτου δεν έχει προηγηθεί κάποια εισήγηση.

Δραματική Λινού! Να κλείσουν τώρα τα σχολεία – Κίνδυνος και για τους εμβολιασμένους! video

Όπως είπε, έχει συζητηθεί το μέτρο για δωρεάν self test, καταχωρημένο, που θα κάνουν και οι εμβολιασμένοι για την είσοδο σε χώρους εστίασης και κέντρα διασκέδασης. Ωστόσο, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.

Δείτε όσα είπε

Όμως, ενστάσεις για το υποχρεωτικό rapid test σε εμβολιασμένους, εξέφρασε στην ίδια εκπομπή και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι αρκετή εν όψει ρεβεγιόν μία ισχυρή σύσταση για self test. Δεν χρειάζεται, είπε, να βάλουμε τους εμβολιασμένους σε μία διαδικασία rapid testing.

Όλα αυτά την ώρα που νωρίτερα και ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος αποκάλυψε πως η Επιτροπή ουδέποτε εισηγήθηκε κάποιο τέτοιο μέτρο

Με λίγα λόγια… ανέμελο επιτελικό μπάχαλο την ώρα που η Ελλάδα θα σπάσει σήμερα το φράγμα των 20.000 νεκρών από την αρχή της πανδημίας.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Εξαδάκτυλος και στον Real FM Θεσσαλονίκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X