Κοινωνία

Εξαφάνιση 48χρονης: Τι αποκάλυψε η μητέρα της

Εξαφάνιση 48χρονης: Τι αποκάλυψε η μητέρα της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξαφάνιση 48χρονης: Μετά από περισσότερο από 17 ημέρες, ένα ίχνος της αγνοουμένης γυναίκας αναζητούν οι δικοί της άνθρωποι. Ο εντοπισμός της Ευρυδίκης αποτελεί δύσκολο έργο στη λίμνη Κρεμαστών, το σημείο στο οποίο και εντοπίστηκε το τελευταίο της στίγμα

Για πρώτη φορά, αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Εύη Γιαρκιά μίλησε η μητέρα της αγνοούμενης γυναίκας και απάντησε σε όλα τα εύλογα ερωτήματα.

“Το παιδί μου 99% από αυτά που μας είπε, που ακούσαμε, που άφησε πιστεύω ότι είναι μέσα στη λίμνη… αν θα άντεχε να είναι έξω δεν νομίζω!”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Το παιδί μου βρίσκεται μέσα στη λίμνη. Είμαι σίγουρη κατά 99% πως αυτοκτόνησε», είπε, τονίζοντας παράλληλα πως αν τελικά δεν βρίσκεται εκεί, ίσως κατέληξε σε μοναστήρι, δίνοντας έτσι μία νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισής της.

Αποκάλυψε επίσης πως μία εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή της, είχε προσπαθήσει να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της. Αυτή τη φορά στη γέφυρα της Επισκοπής, ωστόσο, ο γιος της 48χρονης κατάφερε και την έσωσε.

Είπε δε, πως πέντε χρόνια πριν τούς εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να κάνει κάτι, όμως δεν έχει τη δύναμη. Για τον γαμπρό της, η μητέρα της Ευρυδίκης είπε πως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και πως δεν της στερούσε τίποτα. Όσον αφορά στο περιστατικό του ξυλοδαρμού της Ευρυδίκης λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, η μητέρα της τόνισε ο γαμπρός της φέρεται να της έδωσε ένα χαστούκι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X