Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για την οριστική επιμέλεια της Λυδίας

Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για την οριστική επιμέλεια της Λυδίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα κρίνεται το ζήτημα της οριστικής επιμέλειας της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν θα διεκδικήσει την από κοινού επιμέλεια της μικρής με γνώμονα το καλό του παιδιού. Έτσι, το κοριτσάκι θα μείνει με τη μητέρα της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Σε δηλώσεις του σήμερα στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ανέφερε ότι μεταξύ των δύο οικογενειών υπάρχει επικοινωνία και συναινετικό κλίμα. Έτσι, δεν θα υπάρξει ούτε αντιδικία ούτε διεκδίκηση της επιμέλειας από την οικογένεια του Μπάμπη.

Ο ίδιος αναμένει ότι το Δικαστήριο θα αποφασίσει όπως είχε πράξει και για την προσωρινή επιμέλεια του 18 μηνός βρέφους, δηλαδή την επιμέλεια θα έχει η μαμά της Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς.

Η οικογένεια του πιλότου θα μπορεί να έχει επαφή και επισκέπτεται τακτικά την εγγονή τους. Ούτως ή άλλως, έχουν μετακομίσει και αυτοί στην Αλόννησο, για να βρίσκονται κοντά στη μικρή Λυδία.

«Η επιθυμία και του πελάτη μου είναι να μην υπάρξει αντιδικία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, ανέφερε ότι υπάρχει δρόμος ακόμα καθώς είναι σε εξέλιξη η ανάκριση και αναμένονται περισσότερες μαρτυρίες και στοιχεία από αποτελέσματα ερευνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι δολοφόνησε την Καρολάιν, η αρμόδια εισαγγελέας ανηλίκων είχε εκδώσει διάταξη με την οποία ανέθετε την προσωρινή επιμέλεια της μικρής στους γονείς της 20χρονης. Παράλληλα, με την εισαγγελική διάταξη είχε αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από τον 33χρονο πιλότο.

Η πρόταση της εισαγγελέως για τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας είναι «καταπέλτης» για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, στην αίτηση της προς το δικαστήριο η εισαγγελέας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το 18 μηνών βρέφος είναι «θύμα ενδοοικογενειακής βίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X