Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Τι απαντά η 40χρονη για την σύνδεσή της με τον συζυγοκτόνο

Γλυκά Νερά: Τι απαντά η 40χρονη για την σύνδεσή της με τον συζυγοκτόνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τρέχουν. Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της άτυχης συζύγου του, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και η εκπομπή Live News.

Το μυστικό που γνώριζε η οικογένεια της Κάρολαϊν βγαίνει στο φως και αλλάζει τα δεδομένα ως προς την αντιμετώπιση του έγκλειστου στον Κορυδαλλό.

Το τρίτο πρόσωπο

Όπως αποκάλυψε στο MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται πως υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο στο γάμο του 33χρονου πιλότου με την Καρολάιν, με το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι είχε σχέση – χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν ερωτική, επαγγελματική ή φιλική.

Γλυκά Νερά: Οι έρευνες τις ΕΛΑΣ για τις παράνομες δραστηριότητες του συζυγοκτόνου

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η οικογένεια της Κάρολαϊν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Κάρολαϊν, ενώ από τις αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Από την πλευρά της η γυναίκα, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X