Κοινωνία

Ηλιούπολη: Έβαλαν τη 19χρονη να παίξει σε ταινία πορνό της Sirina – Τι λέει η εταιρεία

Ηλιούπολη: Έβαλαν τη 19χρονη να παίξει σε ταινία πορνό της Sirina – Τι λέει η εταιρεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ηλιούπολη: Ραγδαίες είναι από σήμερα (14/7/2021) οι εξελίξεις, σε όλα τα επίπεδα γύρω από την υπόθεση της 19χρονης η οποία επί σειρά ετών κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα της κι έπειτα από τον βιαστή και προαγωγό της και κατάφερε να αποδράσει από τα χέρια του τελευταίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πληροφορίες που ερευνώνται αυτή τη στιγμή είναι στο κύκλωμα μαστροπείας να εμπλέκονται κι άλλοι αστυνομικοί και μάλιστα σε ανώτερες θέσεις.

Τουλάχιστον 10 κοπέλες κλεισμένες σε σπίτια του κυκλώματος

Η έτερη συνήγορος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, δήλωσε πως η 19χρονη έχει κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους μέλη του κυκλώματος μαστροπείας. Όπως είπε χθες και ο κ. Μυκωνιάτης στο Newsbeast: «H εκτίμησή μου είναι ότι θα μεγαλώσει κι άλλο ο αριθμός των κατηγορούμενων. Η κοπέλα έχει δώσει κι άλλα ονόματα».

Όσο για τις συνταρακτικές πληροφορίες που έδωσε η κ. Λεγάκη, ότι δηλαδή υπάρχουν 10 κλεισμένες κοπέλες σε σπίτια, θύματα αυτού του κυκλώματος με τη μία να έχει καταφέρει μάλιστα να αποδράσει, υπάρχουν και εδώ εξελίξεις.

H 19χρονη, με πρωτοβουλία του αστυνομικού, πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό

Εντύπωση προκάλεσε τέλος και η πληροφορία ότι η 19χρονη, με πρωτοβουλία του αστυνομικού, πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό της εταιρείας Sirina. Όπως φαίνεται, η 19χρονη έφτασε στα γραφεία της Sirina συνοδεία του 32χρονου, υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρεία και προέβη και στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσει για να συμμετάσχει σε ταινία.

Τι λέει η Sirina για το συμβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις αυτό το γεγονός είδε το φως της δημοσιότητας, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πορνογραφικών ταινιών έσπευσε μόνος του να καταθέσει στις αρχές τι συνέβη. Λίγο αργότερα ακολούθησε και μια ανακοίνωση της εταιρείας Sirina η οποία έλεγε τα εξής: «Σοκ προκάλεσαν στη γνωστή εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina Entertainment οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό-φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της, την βίαζε. Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την Sirina Entertainment και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους».

Άραγε υπάρχουν και άλλα θύματα που πέρασαν από την Sirina και δεν το έμαθε κανείς;

Ένα από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει πάντως είναι πώς δεν προκάλεσε στην εταιρεία καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι μια 19χρονη κοπέλα έφτασε συνοδεία ενός μεγαλύτερου άντρα σε μια εταιρεία παραγωγής τέτοιων ταινιών. Ήταν όντως απόλυτα εμφανής και ξεκάθαρη η συναίνεση της 19χρονης για τη συμμετοχή της σε αυτή την ταινία;

(σ.σ. Άραγε έχουν περάσει και άλλα θύματα από τα γραφεία της Sirina αλλά η εταιρεία δεν πήρε θέση επειδή το θέμα δεν βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα; Μήπως πρέπει να ανοίξουν και τα αρχεία της Sirina;)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X