Κοινωνία

Λαμία: Και νοσηλεύτρια και αρνήτρια και γυμνή να τρέχει με το Ευαγγέλιο

Λαμία: Και νοσηλεύτρια και αρνήτρια και γυμνή να τρέχει με το Ευαγγέλιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γυμνή βγήκε στους διαδρόμους του Νοσοκομείου στην Λαμία, μια γυναίκα που είναι και αρνήτρια του κορονοϊού. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Lamiareport.gr, η ασθενής σε κατάσταση αμόκ άρχισε να τρέχει στους δρόμους κρατώντας στα χέρια το Ευαγγέλιο και ένα σταυρό…

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου η 52χρονη νοσηλευόταν από τις αρχές Νοεμβρίου με κορονοϊό. Η γυναίκα επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές και – όταν προσπάθησαν να την περιορίσουν στο δωμάτιό της – έσπασε την πόρτα του δωματίου της.

Παγώνη: Ποιο ρεβεγιόν με τόσα κρούσματα; “Ντόμινο” οι δείκτες του κορονοϊού, σε “πόλεμο” το ΕΣΥ

Στη συνέχεια η γυναίκα πήρε αγκαλιά το Ευαγγέλιο και έναν σταυρό και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό… γυμνή.

Μάλιστα, η ίδια είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στο παρελθόν όταν δεν άφηνε το ιατρικό προσωπικό να δώσει την απαραίτητη θεραπεία στον ασθενή με κορονοϊό σύζυγό της, ο οποίος νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να την ηρεμήσει. Ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα (15.11.2021) θα γίνει ψυχιατρική εξέταση και πιθανότατα η 52χρονη να διακομιστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X