Κοινωνία

Μάχη για τη ζωή δίνει ο 16χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό

Μάχη για τη ζωή δίνει ο 16χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου νοσηλεύεται ο 16χρονος που δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο ανήλικος έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς του που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του και αναμένουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός μετέβη σε πρατήριο καυσίμων και ζήτησε να του βάλουν πετρέλαιο αξίας 20 ευρώ στο βανάκι του. Όταν ο υπάλληλος τού ζήτησε τα χρήματα, ο 16χρονος φέρεται να έφυγε.

«Μας λένε ότι του έβγαλαν τη σφαίρα από το κεφάλι αλλά το παιδί είναι ετοιμοθάνατο, κρέμεται η ζωή του από μια κλωστή. Δεν ξέρω αν δεν θέλουν οι γιατροί να μας το πούνε, μπορεί και να είναι νεκρό το παιδί», είπε ο πρόεδρος του οικισμού Αγίας Σοφίας, Σταύρος Καβατζίδης.

«Το παιδί δεν έκανε τίποτα, πήγε να βάλει βενζίνη», πρόσθεσε ενώ σε σχόλιο της δημοσιογράφου για το ότι δεν πλήρωσε είπε: «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε, πρέπει να το σκοτώσεις; Έτσι γίνεται;».

«Αυτό που έκαναν είναι απαράδεκτο, μόνο στους τσιγγάνους γίνεται αυτό. Και έχει και ένα μωράκι. Γιατί να το κάνουν αυτό;», είπε χαρακτηριστικά.

Πριν λίγη ώρα συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο οδηγό του αυτοκινήτου.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο ένστολος που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο ανήλικος. Σύμφωνα με το grtimes, ο 16χρονος δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι από πίσω.

Ο αστυνομικός κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X