Θέμα

Μαρούσι: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Μαρούσι: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαρούσι: Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, τα ξημερώματα της Κυριακής των Βαΐων (28/04), από πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Τις συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησε η φονική συμπλοκή έξω από γνωστό κλαμπ επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι, εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές.

Από το άγριο περιστατικό που σημειώθηκε στις 3:40 τα ξημερώματα της Κυριακής είναι νεκρός ένας 21χρονος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και κατέληξε φέροντας τραύματα στο λαιμό. Αυτό που εξετάζεται είναι αν το τραύμα στο λαιμό προήλθε από μαχαίρι ή από σφαίρα.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας 26χρονος, ο οποίος φέρει τραύμα στο μηρό από πυροβόλο όπλο.

Κατά πληροφορίες, στον Ερυθρό Σταυρό πήγε με ίδια μέσα και ένας ακόμη άνδρας, τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, ο οποίος κατά δήλωσή του ήταν παρών στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς πιθανότατα ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε έξω από αυτό.

Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε όπλο και όπως φαίνεται υπό την απειλή του όπλου ο άλλος εμπλεκόμενος τράβηξε μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν περισυλλέξει από το σημείο μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι που βρέθηκε μέσα σε γλάστρα.

Τα ευρήματα έχουν σταλεί για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

Marousi1

Παράλληλα, από τη συμπλοκή φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά και άλλα άτομα τα οποία εξαφανίστηκαν μόλις οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έφτασαν στο σημείο.

Επί του παρόντος, διεξάγεται αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X