Show Biz

Ο Γιώργος Κιμούλης κάνει μήνυση στη Ζέτα Δούκα

Ο Γιώργος Κιμούλης κάνει μήνυση στη Ζέτα Δούκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Κιμούλης κινήθηκε νομικά εναντίον της Ζέτας Δούκα για τις δηλώσεις της ηθοποιού, η οποία μίλησε για συνεχόμενη ψυχολογική και λεκτική βία που υπέστη σε συνεργασία της με τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη, σε θεατρική παράσταση.

Ο ίδιος αναφέρει στη Σάσα Σταμάτη και τα «Παραπολιτικά»: “Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση”. Ολόκληρη η συνέντευξή του θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα ON Time την Τετάρτη.

Παράσταση “Closer”

Ειδικότερα, η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, συγκλόνισε το πανελλήνιο μιλώντας με τρεμάμενη φωνή για τα όσα έζησε την περίοδο 2008-09 στην παράσταση “Closer”, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός άφησε τους πάντες άφωνους λέγοντας για την λεκτική και ψυχολογική βία που δέχθηκε ενώ είπε ότι όχι μόνο την έβρισε αλλά και την κλώτσησε.

“Στέλνει τον συνάδελφό μου, υπέροχο ηθοποιό και φίλο μου να μου πει να βγω στη σκηνή για να πω στον κόσμο ότι δε θα γίνει η παράσταση. Κι όταν τον ρώτησα, γιατί δεν βγαίνει εκείνος να το πει ως επικεφαλής και θιασάρχης, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε ότι “ok πάμε τρίτο κουδούνι”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στην εκπομπή!

Ζέτα Δούκα: Καταγγέλει τον Κιμούλη πώς τη χτύπησε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X