Κοινωνία

Οργισμένοι οι φίλοι του Βασίλη Καρρά: Είναι εδώ και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα – Επίθεση στα ΜΜΕ

Οργισμένοι οι φίλοι του Βασίλη Καρρά: Είναι εδώ και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα – Επίθεση στα ΜΜΕ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Δύσκολες ώρες για τον γνωστό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Όπως αποκάλυψε με ρεπορτάζ της η εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Καρράς τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο.

Η οικογένειά του τραγουδιστή είναι απογοητευμένη και εκνευρισμένη με τίτλους και δημοσιεύματα, που κατά καιρούς, βγαίνουν και αφορούν την πορεία της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Με δημοσιεύσεις στα social media ο Σύλλογος Φίλων του Βασίλη Καρρά εξαπολύει επίθεση στα Μέσα που γράφουν για την υγεία του τραγουδιστή. «Σας ενημερώνουμε λοιπόν,ότι οι fans του Βασίλη Καρρά το μόνο που περιμένουμε,και μάλιστα με αγωνία, είναι η κυκλοφορία του νέου δίσκου από την Minos Emi σε λίγες ημέρες με τίτλο “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ” , έναν τίτλο με ιδιαίτερο συμβολισμό μετά από όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί τον τελευταίο καιρό!!!Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα !!!», γράφουν χαρακτηριστικά.

Οργισμένοι και οι φίλοι του μεγάλου τραγουδιστή

«Κίτρινος Τύπος ή κίτρινη δημοσιογραφία χαρακτηρίζεται η δημοσιογραφική και εκδοτική πρακτική να προβάλλονται με εντυπωσιακό τρόπο ως πρωτεύοντα δημοσιογραφικά θέματα αυτά που εξάπτουν την περιέργεια, συνήθως χωρίς την τήρηση των βασικών δεοντολογικών δημοσιογραφικών αρχών, με χρήση υπερβολών ή ακόμα και κατασκευασμένων ιστοριών με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Κατά το λεξικό American Heritage, ο Κίτρινος Τύπος αναφέρεται στη μορφή δημοσιογραφίας που εκμεταλλεύεται, διαστρεβλώνει ή υπερβάλλει κάποια είδηση προκειμένου να προσελκύσει αναγνώστες δημιουργώντας εντυπώσεις.”Μαύρες ώρες γράφει η έγκυρη Espresso στο σημερινό της πρωτοσέλιδο… μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά θα πω εγώ!!!

Πουλάτε την ψυχή σας στον διάολο για 1 ευρώ..!!! Μέχρι τώρα πατούσατε στην επιθυμία της οικογένειας να μην απαντάει,θεωρώντας το αδυναμία.Τώρα αποφασίσατε να πιάσετε στην πένα σας και τους fans του Βασίλη Καρρά και αυτό είναι το μεγαλύτερό σας λάθος…!!!

Το “μοιραίο” το περιμένετε μονάχα εσείς… ίσως και να έχετε σχεδιάσει ήδη το πρωτοσέλιδο στη φαντασία σας! Σας ενημερώνουμε λοιπόν,ότι οι fans του Βασίλη Καρρά το μόνο που περιμένουμε,και μάλιστα με αγωνία, είναι η κυκλοφορία του νέου δίσκου από την Minos Emi σε λίγες ημέρες με τίτλο “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ” , έναν τίτλο με ιδιαίτερο συμβολισμό μετά από όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί τον τελευταίο καιρό!!!Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα !!!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X