Κοινωνία

Βασίλης Καρράς: Η κίνηση ανθρωπιάς της συζύγου και της κόρης του σε 100 οικογένειες (βίντεο)

Βασίλης Καρράς: Η κίνηση ανθρωπιάς της συζύγου και της κόρης του σε 100 οικογένειες (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (30/12) το 9ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το μνημόσυνο, όπως ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τελέστηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με τη σύζυγο, την κόρη, τον αδελφό και ελάχιστους φίλους του τραγουδιστή.

 

«Μετανομάζεται δρόμος στο πατρικό του»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε τηλεφωνικά ο πρόεδρος του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήταν επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο. «Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στον δρόμο μπροστά από το πατρικό του» αποκάλυψε ο κ. Διαμαντίδης.

 

Η κίνηση ανθρωπιάς από την οικογένεια του Βασίλη Καρρά

Οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου ανέφεραν επίσης ότι η σύζυγος και η κόρη του πήραν μία σημαντική πρωτοβουλία και έδωσαν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη, ενώ σε εκείνες που υπήρχαν παιδιά, έδωσαν παραπάνω χρήματα για να μπορούν οι γονείς να αγοράσουν στα παιδιά τους παιχνίδια.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X