Κοινωνία

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για τη δολοφονία του κομμωτή στην Κατερίνη

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για τη δολοφονία του κομμωτή στην Κατερίνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δράστης είχε ομολογήσει ότι έδεσε το θύμα, το πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι και έριξε εύφλεκτο υλικό στο πτώμα του για να εξαφανίσει τα ίχνη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας.

Η ομολογία του δράστη

Ο 58χρονος είχε συλληφθεί την Τετάρτη (15/06), μία μέρα μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 45χρονου που ήταν καμένο, δεμένο πισθάγκωνα και με μία κουκούλα στο κεφάλι ενώ ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία, ο δράστης και το θύμα φέρεται να είχαν διαφορές ενώ λίγες ημέρες πριν το έγκλημα, είχαν μία προστριβή σε ένα κατάστημα.

Την ημέρα του εγκλήματος, ο 45χρονος είχε πάει στο σπίτι του δράστη και εκείνος τον χτύπησε.

Σύμφωνα με την ομολογία του, όταν το θύμα έχασε τις αισθήσεις του, εκείνος τον έδεσε και τον μετέφερε στην περιοχή του κοιμητηρίου. Τον πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι ενώ έριξε εύφλεκτο υλικό στο πτώμα για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο δράστης είπε στις αρχές πως πίστευε ότι ο 45χρονος τον είχε καταδώσει στις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Στο παρελθόν, προβλήματα με ουσίες είχε και το θύμα αλλά ο πατέρας του διαβεβαίωσε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν «καθαρός και δεν είχε προβλήματα».

Μάλιστα ο πατέρας χαρακτήρισε «απάνθρωπο» τον τρόπο δολοφονίας του παιδιού του, ενώ ζήτησε την κατάλληλη τιμωρία για τον δράστη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X