Κοινωνία

Σαλαμίνα: Αστυνομικός ξυλοκόπησε άγρια ζευγάρι – Σοκαριστικό βίντεο

Σαλαμίνα: Αστυνομικός ξυλοκόπησε άγρια ζευγάρι – Σοκαριστικό βίντεο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θύματα ξυλοδαρμού από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, καταγγέλλουν ότι έπεσαν ένας 66χρονος και η 55χρονη σύζυγός του το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Mega από κάμερες ασφαλείας ο 27χρονος αστυνομικός ρίχνει με βιαιότητα στο οδόστρωμα τον 66χρονο που από τύχη δεν χτύπησε πιο σοβαρά, καθώς υπέστη θλάση στα πλευρά.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται ενώ το αυτοκίνητο του αστυνομικού ήταν σταματημένο, ο ίδιος βγαίνει από αυτό και με μία γροθιά ξαπλώνει στον δρόμο τον 66χρονο. Την ίδια στιγμή άνθρωποι που ήταν μάρτυρες του βίαιου περιστατικού του φωνάζουν να σταματήσει.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός επιτέθηκε και στην 55χρονη η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητο, χτυπώντας τη και ρίχνοντάς τη στο δρόμο.



«Εμένα με χτύπησε στον λαιμό και έπεσα κάτω. Και εκείνη την ώρα ερχόταν μηχανάκι και η ρόδα ήταν κοντά στο κεφάλι μου και έκανε ελιγμό. Ο σύζυγός μου έφυγε με ΕΚΑΒ, ήταν πολύ πιο σοβαρά από εμένα και πήγε σε νοσοκομείο, εμένα με πήραν να πάω στο τμήμα να καταθέσω μήνυση», δήλωσε η γυναίκα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός μετά τον ξυλοδαρμό μπαίνει στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζεται. Η 55χρονη έμαθε ότι ο 27χρονος είναι αστυνομικός όταν κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Σαλαμίνας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ότι εν λόγω αστυνομικός έχει επιτεθεί ξανά σε ηλικιωμένο, τον περασμένο Αύγουστο.

«Ήμασταν με τα μηχανάκια βόλτα τρεις φίλοι και έξω από μία εκκλησία είδαμε τον κύριο τον συγκεκριμένο, να χτυπάει έναν μεσήλικα 55-60 ετών. Όταν σταματήσαμε και ρωτήσαμε τι έγινε ρε παιδιά είπε ότι με κοίταγε στραβά και μου είπε τι κοιτάς ο ηλικιωμένος και πήγε και τον χτύπησε και ανταλλάξανε κάποιες γροθιές», δήλωσε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X