Κοινωνία

Survivor 2021: Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 2021: Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι παίκτες του Survivor 2021 δε θέλουν να συνυπάρχουν με κάποιους ανθρώπους  στην καλύβα τους και έτσι αποφάσισαν να ψηφίσουν με βάση την αγωνιστικότητα αλλά και τον χαρακτήρα που τους έχουν δείξει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Οι ομάδες στο Survivor 2021 έχουν αλλάξει αλλά συνεχίζουν να βρίσκονται όλοι μαζί στην παραλία και μοιράζονται διάφορα στην καλύβα καθημερινά!

Μετά το αγώνισμα, όπου και κατάφεραν να κερδίσουν οι «Κόκκινοι», ο Γιώργος Κόρομι κατάφερε να κερδίσει την ασυλία και αποφάσισε να ψηφίσει τον Κώστα Παπαδόπουλο προς αποχώρηση!

Ο Ηλίας Μπόγδανος από τη δική του πλευρά αποφάσισε να ψηφίσει τον Αλέξη Παππά και η Χριστίνα Κεφαλά βγήκε στον τάκο έπειτα από τη συνολική ψηφοφορία των παικτών της κόκκινης ομάδας.

Οι τέσσερις υποψήφιοι οι οποίοι βγήκαν στον τάκο είναι οι: Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Χριστίνα Κεφάλα και Αλέξης Παππάς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Συνήθως βλέπουμε τρεις παίκτες να βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 2021 αλλά αυτή τη φορά, επειδή κέρδισαν μια φορά οι «Μπλε» και μια φορά οι «Κόκκινοι», χρειάστηκε να βγουν 4 υποψήφιοι! Σήμερα θα μάθουμε ποιο θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα αποχωρήσει και μέχρι στιγμής τα spoilers δείχνουν πως θα αποχωρήσει η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ψηφιακή τηλεόραση για ακόμα τέσσερις περιφερειακές ενότητες. Πότε θα γίνει η μετάβαση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X