Media

Survivor 2024 spoiler 24/4: Απίστευτες κόντρες για την 4η ασυλία έρχεται

Survivor 2024 spoiler 24/4: Απίστευτες κόντρες για την 4η ασυλία έρχεται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και η ψυχολογία των παικτών επηρεάζεται από αγώνες κι αποχωρήσεις στο Survivor 2024. Κόκκινοι και μπλε ζορίζονται μετά από 3 αγώνες με πολλές συγκρούσεις. Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία στις 24/4; Ποιος θα βρεθεί στη θέση του 4ου μονομάχου και θα κλειδώσει τα ζευγάρια της αποχώρησης στις 25/4; Το πρώτο spoiler ρίχνει φως στα πλάνα του τρέιλερ.

Μετά από την ένταση του χθεσινού επεισοδίου, τα πράγματα δεν έχουν ηρεμήσει καθόλου ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Ο Φάνης νιώθει πως ο Περπατάρης τον έχει κάνει πέρα, πράγμα που συμβαίνει εδώ και καιρό. Είναι παίκτης που επηρεάζεται σε τέτοια θέματα και το έχει δείξει και σε προηγούμενους αγώνες. Νιώθει μόνος το τελευταίο διάστημα. Μπορεί οι μπλε να έδεσαν συνολικά σαν ομάδα, αλλά τα κολλητηλίκια δεν υπάρχουν πια. Ο Τζέιμς έφυγε και η Σταυρούλα μετά από τρία Survivor, είναι «κρύο αίμα».

 

Από τη μεριά των κόκκινων, ο Περπατάρης δηλώνει ξενερωμένος και αποφασισμένος να κρατήσει μόνο την «καλημέρα» του με τον Φάνη. Ο Γκιουλέκας είναι ακόμη στα πατώματα λόγω του Τζέιμς, καθώς δεν έχει που να ξεφορτώσει την ένταση που συσσωρεύει από την κούραση και το ριάλιτι.

Η κόντρα ανάμεσα σε Δαλάκα και Σταυρούλα έχει ανέβει στα ύψη. Ενώ τις τελευταίες ημέρες παρά την απουσία του Παππά μετά την αποχώρησή του, η Ασημίνα έχει ρίξει τους τόνους. Το ατομικό πλησιάζει… και όλοι κάνουν τα κουμάντα τους. Θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο άτομα πολύ κοντά τους για να τραβήξουν την πορεία τους στις τελευταίες εβδομάδες του Survivor 2024.

 

Ο στίβος στον οποίο θα ριχτούν οι κόκκινοι και οι μπλε για την 4η ασυλία ξεκινά στο νερό, αλλά μέχρι τα τελειώσει η διαδρομή στους στόχους έχει κοινά περάσματα. Τα σπρωξίματα και τα τραβήγματα θα δώσουν και θα πάρουν μέχρι το τελευταίο run. Το πρώτο spoiler της ημέρας θέλει την κόκκινη ομάδα να κερδίζει την 4η ασυλία και να σπάει το σερί της μπλε κάνοντας το 3-1, σκορ με το οποίο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 25/5 ο αγώνας επάθλου. Το μεγάλο ταξίδι περιμένει και κανείς δεν θέλει να το χάσει. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι η πρώτη επιλογή για τους μπλε στο συμβούλιο και ο 4ος υποψήφιος για αποχώρηση. Το οριστικό λίγο αργότερα…

Το τρέιλερ του Survivor 2024 για τις 24/4:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X