Θέμα

Συγκλονίζει 51χρονος λίγο πριν πεθάνει από κορονοϊό: “Η μεγαλύτερη βλακεία στη ζωή μου ήταν να μην κάνω το εμβόλιο”

Συγκλονίζει 51χρονος λίγο πριν πεθάνει από κορονοϊό: “Η μεγαλύτερη βλακεία στη ζωή μου ήταν να μην κάνω το εμβόλιο”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θρήνος στη Φθιώτιδα, καθώς 51χρονος πρόεδρος τοπικής ομάδας που νοσούσε από κορονοϊό, κατέληξε.

Ο άνδρας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας στις 2 Νοεμβρίου, σε άσχημη κατάσταση. Τρεις ημέρες μετά, διασωληνώθηκε λόγω επιπλοκών και διακομίστηκε στη ΜΕΘ Τρικάλων, καθώς δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι στην εντατική στη Λαμία.

Μετά από μάχη μίας εβδομάδας, κατέληξε την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr.

Οι συγχωριανοί του που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη αναφέρουν πως «δυστυχώς ήταν αρνητής».

«Δεν άκουγε κανέναν. Του λέγαμε να εμβολιαστεί. Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο. Όταν αρρώστησε άργησε να πάει στο νοσοκομείο. Ακόμα και όταν είχε χαμηλό οξυγόνο δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο».

Παράλληλα, σοκαριστικά είναι τα λόγια ξάδερφου του θύματος που περιγράφει στο ίδιο μέσο την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 51χρονο.

«Ο Γιώργος δεν πίστευε ότι ο κορονοϊός ήταν τόσο επικίνδυνος όσο έλεγαν και δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Ακόμη και όταν νόσησε, πίστευε ότι θα το περάσει όπως το κρυολόγημα. Δυστυχώς οι φόβοι όλων μας, που τον παροτρύναμε να εμβολιαστεί, επαληθεύτηκαν», περιγράφει ο ίδιος.

Μάλιστα, αποκάλυψε και τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια του 51χρονου: «Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στη ζωή μου ήταν να μην κάνω το εμβόλιο. Δημήτρη πες σε όλους να εμβολιαστούν, να σώσουμε ζωές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X