Επιλογές

Τρίκαλα: Τελευταίο αντίο στον 12χρονο που «έφυγε» ενώ κοιμόταν

Τρίκαλα: Τελευταίο αντίο στον 12χρονο που «έφυγε» ενώ κοιμόταν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο αντίο, στον 12χρονο Στέφανο-Παναγιώτη Μητσιάκη, που «έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο του θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στα Τρίκαλα.

Η κηδεία του άτυχου παιδιού θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι (σήμερα Τετάρτη), στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πιαλείας.

Σε ένδειξη πένθους, σήμερα δεν λειτουργούν το Γυμνάσιο Πύλης, όπου φοιτούσε ο μικρός Στέφανος-Παναγιώτης (στην Α’ Τάξη), καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Πιαλείας.

Η ανείπωτη τραγωδία στα Τρίκαλα

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Πιαλεία στα Τρίκαλα, τα ξημερώματα της Τρίτης, 20.11.2018. Η ώρα είχε φτάσει για να ξυπνήσει το 12χρονο παιδί και να πάει στο σχολείο. Όταν όμως οι γονείς του προσπάθησαν να το ξυπνήσουν, το βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, που παρέλαβε το 12χρονο παιδί και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Πύλης που βρίσκεται πιο κοντά στο χωριό. Δυστυχώς, όμως, εκεί διαπιστώθηκε πως το παιδί είχε φύγει από τη ζωή.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από το Κέντρο Υγείας Πύλης όταν οι γονείς και συγγενείς του 12χρονου ενημερώθηκαν για το τραγικό νέο. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως το αγγελούδι είχε χαθεί για πάντα.

Ραγίζουν οι πέτρες στην Κυπαρισσία – Σήμερα οι κηδείες των δύο 15χρονων – Με ψυχολόγο οι συμμαθητές τους

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως το άτυχο παιδί δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Με πληροφορίες από trikalaola.gr και trikalavoice.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X