Θέμα

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού!

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εικόνες που σοκάρουν από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία κατέληξε η Ferrari που οδηγούσε ο αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. Είναι ο νεκρός από το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στη Βούλα.

Ο 45χρονος Τζώρτζης, αδερφός της βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, θύμα ενός σοκαριστικού τροχαίου στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, στη Βούλα.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022), όταν η Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός ξέφυγε της πορείας της, έπεσε σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο άτυχος οδηγός δεν κατάφερε να βγει ζωντανός, σε αντίθεση με τη σύζυγό του.

Η στιγμή του απεγκλωβισμού της έχει καταγραφεί σε συγκλονιστικό βίντεο… 

Η Ferrari, την οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οδηγούσε πρώτη φορά αφού την αγόρασε μόλις χθες (!), μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δεν είναι γνωστή, ακόμα, η αιτία του τροχαίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει πεζό αλλά λόγω της ταχύτητας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε ένα δένδρο, ενώ αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν νεκρό.

Η σύζυγος του άτυχου Τζώρτζη Μονογυιού κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Όλα θα αποκαλυφθούν από την προανάκριση που θα κάνει η Τροχαία Ελληνικού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X