Επιλογές

Ζακ Κωστόπουλος: Σήμερα το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου

Ζακ Κωστόπουλος: Σήμερα το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το μεσημέρι της Τρίτης, 20.11.2018, αναμένεται να εκδοθεί το τελικό πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα ακριβή αίτια που είχαν ως αποτέλεσμα ο Ζακ Κωστόπουλος να βρει τραγικό θάνατο στις 21 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Το πόρισμα θα παραδοθεί στην οικογένεια και στην αστυνομία. Πρόκειται να «ρίξει» φως στα αίτια θανάτου του Ζακ. Στη συνέχεια ο φάκελος θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Ο Ζακ Κωστόπουλος και οι καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις

Από έγκυρες πληροφορίες προκύπτει ότι από τις τοξικολογικές δεν βρέθηκε κάτι που να σχετίζεται με τους λόγους που προκάλεσαν τον θάνατο του 33χρονου.

Ωστόσοοι ιστολογικές εξετάσεις έχουν ευρήματα, που συνεκτιμώμενα με τις διαπιστώσεις της νεκροτομής (σ.σ. κυρίως τα χτυπήματα που δέχτηκε και άλλα ευρήματα), οδηγούν στη διακρίβωση των αιτών θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξε ανατροπή των δεδομένων, αφού σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, δεν βρέθηκε ίχνος από ναρκωτικά στο αίμα του.

Ζακ Κωστόπουλος

Ο Ζακ Κωστόπουλος / Φωτογραφία από: Facebook

Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία.

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X