Κοινωνία

Κορονοϊός: 101χρονη στη Μαγνησία νίκησε τον κορονοϊό

Κορονοϊός: 101χρονη στη Μαγνησία νίκησε τον κορονοϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαγνησία: Εντυπωσιάζει η δύναμη ψυχής που έδειξε μία 101χρονη γυναίκα, τρόφιμος του Γηροκομείου Καναλίων, η οποία κατάφερε και νίκησε τον κορονοϊό.

Η επιστροφή της στο γηροκομείο «ήταν ένα μεγάλο γεγονός χαράς που πλημμύρισε το Ίδρυμα», όπως δήλωσε το magnesianews.gr ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Δημητριάδος

Η ηλικιωμένη είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Βόλου στις 27 Ιανουαρίου μαζί με άλλους τρόφιμους του γηροκομείου που είχαν επίσης νοσήσει από κορονοϊό. Η γυναίκα, έως και τις 8 Μαρτίου όταν και έλαβε εξιτήριο, νοσηλευόταν σε απλή κλινική με γιατρούς και νοσηλευτές να μένουν άναυδοι με την αποφασιστικότητά της να νικήσει τον ιό, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Η 101χρονη βρίσκεται στο Γηροκομείο Βόλου όπου και αναρρώνει:

«Είναι εδώ στο Γηροκομείο και αναρρώνει. Η επιστροφή της από το Νοσοκομείο πλημμύρισε χαρά. Είναι από τις πιο παλιές του Ιδρύματος» δηλώνει ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός.

Μάλιστα, πρόκειται για τη δεύτερη υπερήλικα στην Ελλάδα που ξεπερνά τον κορονοϊό. Η πρώτη είναι μία 102χρονη τρόφιμος του Γηροκομείου Ιωαννίνων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X