Media

Λίτσα Πατέρα: Μιλά για τον σύζυγο της και συγκινεί

Λίτσα Πατέρα: Μιλά για τον σύζυγο της και συγκινεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Λίτσα Πατέρα καθημερινά μας ενημερώνει για τις προβλέψεις των ζωδίων και δεν μιλά πολύ εύκολα για την προσωπική της ζωή αλλά παραχώρησε μια συνέντευξη η οποία συγκινεί.

Η γνωστή αστρολόγος μιλώντας στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό Hello αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της και αλλά και για τον λόγο για τον οποίο δε θέλει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Αν και είστε ένα οικείο τηλεοπτικά πρόσωπο η προσωπική σας ζωή απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι συνειδητή επιλογή σας;

Σίγουρα! Η προσωπική μου ζωή περιλαμβάνει κομμάτια που γεύθηκα καθ’ ολοκληρίαν στον απόλυτο βαθμό. Έχω την αίσθηση πώς αν τα διαλαλήσω, θα τα προδώσω ως ένα βαθμό. Οι στιγμές των ανθρώπων είναι ιερές. Τα παιδιά μου, ο γάμος μου, οι χάρες μου, οι λύπες μου είναι οι θησαυροί μου και έχουν τη δική τους σπουδαιότητα. Δεν μου αρέσει να τους επιδεικνύω. Δείχνω αντιπροσωπευτικά βασικά μου γνωρίσματα μέσα από τη δουλειά και τον χαρακτήρα μου. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην καρδιά μου. Αγαπώ όλα όσα έχω ζήσει και δε θέλω να τα προδώσω.

Με ποιο τρόπο διαχειριστήκατε την απώλεια του συζύγου σας;

Πόνεσα πολύ και μου λείπει ολοκληρωτικά. Η πεποίθησή μου όμως ότι η ψυχή είναι κάπου αλλού «ζωντανή», αποτελεί μεγάλη παρηγοριά.

Δείτε ακόμη: Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Θα τη δούμε στην εκπομπή του Αυτιά;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X