Ζώδια

Λίτσα Πατέρα: Δραματική πρόβλεψη για αυτά τα ζώδια

Λίτσα Πατέρα: Δραματική πρόβλεψη για αυτά τα ζώδια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια για τις ώρες, που θα ακολουθήσουν, πραγματοποιώντας με τη σειρά της μια δραματική πρόβλεψη ως προς το τι θα βρουν μπροστά τους. Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο, καθώς και πώς επηρεαζόμαστε.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σας Άρη στον Υδροχόο από σήμερα φέρνει κοντά σας φίλους, νέους στόχους ή νέους έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Μην τα βάζετε όμως στο εξής με πρόσωπα κύρους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο φέρνει όρεξη για δράση και εύνοια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

ΛΕΩΝ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως έχετε το βλέμμα στα προσωπικά! Προσοχή σε εντάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή! Ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν σε μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη σε φιλική θέση για το ζώδιό σας πλέον θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Επίσης, η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, δεν θα λείψουν όμως και τα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, όρεξη για δράση, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα… Προσοχή στο παρασκήνιο.

https://www.instagram.com/p/CawG66qgDAU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ζώδια που λένε πάντα σε όλα «ναι»

Κριός

Επειδή ούτως ή άλλως θέλεις συνέχεια να κάνεις πράγματα, καταλήγεις να αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες, σε σημείο να φτάσεις να αμελείς τον εαυτό σου, για να μην κακοκαρδίσεις τους άλλους. Όλο αυτό, μπορεί να σου βγει σε κακό, αν δεν προσέξεις.

Καρκίνος

Σαν Καρκίνος, θέλεις οι αγαπημένοι σου να είναι χαρούμενοι, για αυτό και δύσκολα θα πεις “όχι”. Τι και αν ξέρεις ότι δεν έχεις χρόνο ή τα απαραίτητα skills, θα κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους σου. Περιμένεις πάντα όμως την επιβράβευση, για κάθε καλή πράξη σου.

Ζυγός

Το δείχνει και το ζώδιο σου: Βάζεις τα πράγματα στη ζυγαριά. Και επειδή πάντα θέλεις να κρατάς τις ισορροπίες, θέλεις να τα έχεις καλά με όλους, δεν αντέχεις τους καυγάδες και βρίσκεις λύση μόνος σου για να μην έχεις να ακούς. Πολλές φορές, προκειμένου να γλυτώσεις τους διαπληκτισμούς, λες “ναι” σε όλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X