Media

Αναδιαρθώνεται η διοίκηση της ΕΡΤ – Τα νέα πρόσωπα

Αναδιαρθώνεται η διοίκηση της ΕΡΤ – Τα νέα πρόσωπα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η γενική Διεύθυνση Προγράμματος περιλαμβάνει πλέον εκτός από το τηλεοπτικό ψυχαγωγικό, πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα, τόσο τα μουσικά ραδιόφωνα όσο και τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

Στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης, τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα συντονιστής του ειδησεογραφικού τμήματος Γιάννης Τρουπής. Ο Γιάννης Τρουπής κάλυπτε προηγουμένως το κόμμα της ΝΔ ως πολιτικός συντάκτης της ΕΡΤ.

Διευθύντρια Περιφερειακών Σταθμών αναλαμβάνει η Δήμητρα Τζαγαδούρα, αρχισυντάκτρια ειδήσεων από το 1999, ενώ χρέη Συντονιστή ενημερωτικού περιεχομένου Περιφερειακών Σταθμών αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Στέφανος Κοτρωνάκης, ο οποίος έχει υπηρετήσει τον συγκεκριμένο τομέα για περισσότερα από 15 χρόνια.

Ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Νέων Μέσων, αναλαμβάνει τη διευρυμένη νέα Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων. Εργαζόταν κι εκείνος στην ΕΡΤ και ασχολήθηκε πρόσφατα με το εγχειρημα ERTFLIX, την λεγόμενη υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Στην ίδια Γενική Διεύθυνση, Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές ορίστηκαν ο Άρης Κοντιζάς (στον Τομέα Λειτουργίας ) αι ο Μάικ Νιούτζεντ στον Τομέα της Τεχνολογίας. Και οι δύο εργάζονταν σε άλλους τομείς της ΕΡΤ επί σειρά ετών.

Τη νεοσύστατη Γενική Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Εμπορικής Εκμετάλλευσης αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Κουτρούλη, που εργαζόταν επί 15 χρόνια ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ Τηλεόρασης στον ΑΝΤ1.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X