Media

Χάρης Βαρθακούρης: Ξεσπά κατά του ALPHA για χάρη της Αντελίνας

Χάρης Βαρθακούρης: Ξεσπά κατά του ALPHA για χάρη της Αντελίνας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποδεσμεύτηκε από τον ALPHA και ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να δείξει τη χαρά του για αυτή την κίνηση με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σημείωσε πως η γυναίκα του είναι πλέον ελεύθερη!

Ο Χάρης Βαρθακούρης σε τηλεφωνική επικοινωνία με δημοσιογράφο της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε για το κρούσμα κορονοϊού που εμφανίστηκε στο Big Brother και παράλληλα αναφέρθηκε στην απόφαση της συζύγου του να αποχωρήσει από τον ALPHA!

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης και παρουσιαστής του Big Brother ανέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Έχω υπάρξει όλο αυτό το διάστημα αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας πολλών προτάσεων προς τη γυναίκα μου για συνεντεύξεις, για διαφημίσεις, για να πάει καλεσμένη σε εκπομπές και όλες αυτές οι προτάσεις έπρεπε να εγκριθούν από τον Alpha. Όλες αυτές τις προτάσεις, ο Alpha τις απέρριψε. Εμένα, αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε. Δηλαδή, και σε έχουμε παροπλισμένη, αλλά και δεν σε αφήνουμε να κάνεις τίποτα.

Είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να έχει έναν μπαμπούλα από πάνω, έναν αστυφύλακα, ο οποίος έπρεπε να εγκρίνει οποιαδήποτε κίνησή της, ακόμα και να ανεβάσει μια φωτογραφία μας στο Instagram».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/zwvKce51u_c

Δείτε ακόμη: Ελένη Ράντου: Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X