Media

«Big Brother»: Ο Σκάι «έκλεισε» ζεύγος παρουσιαστών σε ρόλο έκπληξη

«Big Brother»: Ο Σκάι «έκλεισε» ζεύγος παρουσιαστών σε ρόλο έκπληξη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2021 – 2022 έχει προγραμματιστεί ο δεύτερος κύκλος του «Big Brother» στον Σκάι, με το κανάλι να μην έχει ακόμα βρει τα ιδανικά πρόσωπα για την παρουσίασή του.

Ζορίζεται και διότι  αναλαμβάνει ξανά να σηκώσει το βάρος όλης της παραγωγής καθώς η κρούση που έκανε στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι να βγάλει η εταιρεία του το παρακμιακό ριάλιτι εγκλεισμού απορρίφθηκε.

Ωστόσο, κατάφερε να «κλειδώσει» με μεγάλη ευκολία δίδυμο παρουσιαστών, οι οποίοι αναλαμβάνουν χρέη σχολιαστών στο ριάλιτι, ενώ αναμένεται να παρουσιάσουν και τη δική τους μεσημεριανή εκπομπή.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα -ο οποίος αποχωρεί από το Open- και τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, οι οποίοι συνυπήρξαν ξανά τηλεοπτικά το περασμένο καλοκαίρι, στην πρωινή εκπομπή του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, όπως αναφέρει σχετικώς και ο Γρηγόρης Μελάς στο melasblog.

Το ζεύγος θα βρεθεί μπροστά από τις κάμερες για ένα νέο πρόγραμμα του Σκάι που προορίζεται για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και θα αντικαταστήσει την εκπομπή των Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X