Media

Χριστίνα Μπόμπα: Τρισευτυχισμένος ο πεθερός της

Χριστίνα Μπόμπα: Τρισευτυχισμένος ο πεθερός της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram και ο Σάκης Τανιμανίδης ανάρτησε μια φωτογραφία όπου ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα με τη σύζυγο του.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο πεθερός της Χριστίνας Μπόμπα, κ.Στέφανος Τανιμανίδης, και ήταν έκπληκτος με την ανακοίνωση που έκανε το ζευγάρι καθώς και εκείνος έμαθε το ευτυχές γεγονός πρόσφατα! Μάλιστα, δεν ήξερε ότι έχει βγει στον αέρα της εκπομπής και είπε:

«Συγγνώμη, με έχετε στον αέρα τώρα; Κατερίνα μου, είσαι εκθαμβωτική και πολύ όμορφη. Δεν θα μας ζαλίζεις κάθε πρωί, είπαμε να μας διασκεδάζεις, αλλά ζαλιζόμαστε κιόλας».

Μιλώντας στη συνέχεια για την εγκυμοσύνη αποκάλυψε:

«Σας μιλάω με πλήρη ειλικρίνεια, είχα ενημερωθεί προ ημερών, όχι από τον γιατρό της, που είναι ο μεγάλος μου γιος, ο Παναγιώτης, αλλά από τη Χριστίνα που με πήρε και μου είπε “μπαμπά σου πω ένα νέο”. Για εμάς τους μεγαλύτερους δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να βλέπεις τα παιδιά σου να είναι ευτυχισμένα, να κάνουν αυτό που αγαπούν και να τους δίνει αυτό το δώρο και ο Θεός και η δική τους προσπάθεια και η επιστήμη τους και είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Η δημόσια «συγνώμη» στο Instagram

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X