Media

“Γη της Ελιάς” Αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Ράινα

“Γη της Ελιάς” Αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Ράινα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Ράινα είναι ένας από τους χαρακτήρες που έχουν καταφέρει να τραβήξουν και με το παραπάνω την προσοχή των τηλεθεατών στον νέο κύκλο της σειράς το Mega “Γη της Ελιάς” . Μπορεί η ίδια να έχει πει σε όλους ότι είναι στρίπερ και να εργάζεται μάλιστα στο κλαμπ της περιοχής, ωστόσο την έχουμε δει να κάνει κρυφά τηλεφωνήματα, ενώ έχει αποκαλυφθεί πως φοράει και περούκα.

Σύντομα λοιπόν, η πραγματική της ταυτότητα θα βγει στην επιφάνεια και από εδώ και στο εξής ο ρόλος της θα είναι καίριος στη σειρά.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, η Ράινα, θα βοηθήσει τις αρχές να εξαρθρώσουν το κύκλωμα που κάνει τις δολοφονίες.

Το πραγματικό όνομα της Ράινα είναι Δήμητρα και κάθε άλλο παρά χορεύτρια είναι! Συγκεκριμένα, είναι αστυνομικός και όλο αυτόν τον καιρό συνεργαζόταν με την δίωξη για την εξάρθρωση ενός κυκλώματος.

Η ίδια θα εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα Αρεόπολης και θα συστηθεί στον Κουράκο, ο οποίος θα την υποδεχθεί με χαρά, μιας και από εδώ και στο εξής, η «Δήμητρα» θα εργάζεται μόνιμα στη Μάνη.

Λίγο μετά, σειρά έχει και η Αλκμήνη, η συγκάτοικός της, η οποία θα μείνει άφωνη όταν ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X