Media

Γη της Ελιάς: Θρήνος στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου – «Δεν μπορεί, είδα αίματα, το παιδί μου πέθανε»

Γη της Ελιάς: Θρήνος στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου – «Δεν μπορεί, είδα αίματα, το παιδί μου πέθανε»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της Κυριακής 24/9 η Γη της Ελιάς κάνει πρεμιέρα! Επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο κανάλι του MEGA και, μάλιστα με διπλό επεισόδιο.

Η δραματική κατάσταση ομηρίας στο σπίτι του Ισίδωρου βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι ζωές όλων κινδυνεύουν από τους αδίστακτους ληστές, οι οποίοι είναι πλέον εγκλωβισμένοι. Στο μεταξύ ο Κουράκος, με ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι, προσπαθεί να διαπραγματευτεί για την απελευθέρωση των ομήρων. Την ίδια στιγμή, στη θάλασσα ο Φίλιππος και ο Στάθης δίνουν αγώνα για να σώσουν τη Βασιλική από τον πνιγμό, ενώ η Αρετή, η Αννα και ο Πότης παρακολουθούν πανικόβλητοι.

Κι ενώ η Βασιλική χαροπαλεύει, τη σώζει την τελευταία στιγμή ο Μιλτιάδης ο οποίος της κάνει ΚΑΡΠΑ και η κοπέλα αρχίζει να έχει αναπνοή. Παράλληλα, η Δήμητρα βλέπει την ουλή στο σώμα του Ορέστη: «Εχω κάνει μεταμόσχευση καρδιάς», της αποκαλύπτει κι εκείνη υποψιάζεται την αλήθεια που κρύβει ο Ορέστης και τρομάζει, με αποτέλεσμα να φύγει σαν κυνηγημένη από κοντά του: «Σε παρακαλώ, θέλω να γυρίσουμε πίσω», του λέει, αφήνοντάς τον με ερωτηματικά αφού κι αυτός δεν κατανοεί την αντίδρασή της.

Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος εντοπίζει μια λεπτομέρεια σε έναν ληστή και συγκεκριμένα ένα τατουάζ και έτσι συνδέει την υπόθεση με τον Δημοσθένη. Λίγο αργότερα ο Ορέστης, εντελώς ξαφνικά, βρίσκει τη σορό μιας γυναίκας στο δάσος και προλαβαίνει να δει το πρόσωπο του δολοφόνου της.

Η Ιουλία ακούει στην τηλεόραση ότι ο γιατρός που της είχε πει ότι η κόρη της πέθανε, εμπλέκεται σε παράνομο κύκλωμα υιοθεσιών και αναστατώνεται: «Δεν μπορεί, είδα αίματα, το παιδί μου πέθανε. Κι αν ζει;», αναρωτιέται. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης καταθέτει στον Κουράκο όσα είδε στο σημείο του εγκλήματος, ενώ ο δολοφόνος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Η Ιουλία εξομολογείται όλη την αλήθεια στην Αφροδίτη σχετικά με την εγκυμοσύνη της όταν ήταν 18 και η Αφροδίτη της εξηγεί: «Υπάρχει τρόπος να αναζητήσεις την κόρη σου, αν φυσικά ζει. Υπάρχει μια πλατφόρμα μέσα από την οποία με παράλληλη εξέταση DNA μπορείς να μάθεις» και την ενημερώνει για ό,τι πρέπει να κάνει. Τελικά η Ιουλία αποφασίζει να ακολουθήσει τη διαδικασία και ενημερώνει τον Στάθη: «Θέλω να έρθεις από το σπίτι να μιλήσουμε», του λέει και εκείνος πέφτει από τα σύννεφα όταν η Ιουλία του αποκαλύπτει: «Στάθη, η κόρη μας μπορεί να ζει»!

Την ίδια στιγμή ο Πότης και η Αννα έρχονται επιτέλους κοντά και, παρασυρμένοι από το πάθος, ξεχνούν εντελώς τις δουλειές τους. Παράλληλα η Ειρήνη θέλει να αποκτήσει τον δικό της ελαιώνα και ο Δημοσθένης την προτρέπει: «Μη βιάζεσαι, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Κοίτα να ξεκινήσεις από τα χαμηλά, δουλεύοντας ως εργάτρια και μετά βλέπουμε», της τονίζει και την προσγειώνει ανώμαλα.

Η Βασιλική βλέπει ένα όραμα, ανησυχεί για την υγεία της Αρετής και την πιέζει να κάνει μια σειρά εξετάσεων, ενώ η Αρετή συγκινείται από το ενδιαφέρον της: «Αχ, κόρη μου, μ’ αγαπάς και με νοιάζεσαι. Εσύ μου απόμεινες», της λέει.

Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης Βαφέας (Γιώργος Αναγιωτός) εμφανίζεται στον ελαιώνα των Βρεττάκων και ζητάει δουλειά, ενώ παράλληλα βλέπουμε τη σχέση που έχει με τον Μιλτιάδη. Εν τω μεταξύ ο Ορέστης μαθαίνει τη σχέση της Δήμητρας με τον Κίμωνα και συνειδητοποιεί το μπέρδεμα που έχει γίνει, ενώ ένας περίεργος τύπος εισβάλλει στο σπίτι της Ισμήνης υπό την απειλή μαχαιριού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X