Media

GNTM: Πρώην παίκτρια στη θέση του κριτή;

GNTM: Πρώην παίκτρια στη θέση του κριτή;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλος ντόρος γίνεται για την κριτική επιτροπή του GNTM! Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, πολλά δεν ισχύουν και συνεχώς γίνονται ρεπορτάζ τα οποί αφορούν τους κριτές για τον νέο κύκλο του reality.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Η Ιωάννα Ντέντη ήταν μια από τις πρώτες παίκτριες που είχαν συμμετάσχει στο GNTM πριν από πολλά χρόνια και πλέον ζει στην Αγγλία όπου εργάζεται ως διατροφολόγος, αλλά κάνει και κάποια πράγματα στον κόσμο της μόδας.

Η Ιωάννα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως έχει κάνει συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM και είπε συγκεκριμένα:

«Έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM για τη θέση του κριτή. Παρόλα αυτά, η παραγωγή του GNTM χειρίζεται αυτό το θέμα με διακριτικότητα και θα μου επιστρέψεις να μην πω περισσότερα πράγματα για αυτό. Πιστεύω θα μάθετε σύντομα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Έλενα Γαλύφα: «Πέρασα δύσκολα ως γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου»! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X