Media

Η Κατερίνα Καινούργιου «ρουφιανεύει» εμμέσως ανεμβολίαστους ηθοποιούς και μετά κάνει… την πάπια! video

Η Κατερίνα Καινούργιου «ρουφιανεύει» εμμέσως ανεμβολίαστους ηθοποιούς και μετά κάνει… την πάπια! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη έδωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο μουσικός και παραγωγός αναφέρθηκε στους αρνητές του εμβολιασμού κατά της Covid – 19 προδίδοντας τα ονόματα συναδέλφων του που, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αρνούνται να εμβολιαστούν.

Αυτό, όμως, που ήταν ακόμα χειρότερο, ήταν τα όσα είπε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μας περνά για… χαζούς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από τον θίασο και από την παράσταση που θα κάναμε γιατί ήταν ανεμβολίαστος. Δεν είχε εμβολιαστεί. Κανένας παραγωγός δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ηθοποιούς να εμβολιαστούν με το ζόρι. Απλά ήταν η γραμμή της παραγωγής αυτή που είχαμε χαράξει με την Βάσια την Παναγοπούλου γιατί ήταν εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Τον είχαμε ενημερώσει και μας είχε πει ότι έχει τη διάθεση να το κάνει. Δεν έκλεινε ποτέ αυτή η ημερομηνία και δυστυχώς έπρεπε να λυθεί αυτό το θέμα».

Δεύτερο χτύπημα!

«Δυστυχώς πέρασα πολύ δύσκολα και το καλοκαίρι με το θέμα αυτό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, που είναι πολύ γνωστός και αγαπητός και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε παραστάσεις χωρίς αυτόν. για μια περίοδο παρόλο που τον ήθελα πάρα πολύ. Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο» πρόσθεσε ο μουσικός και παραγωγός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Έδωσε» και την Κατερίνα Διδασκάλου!

«Κόλλησε και η Κατερίνα Διδασκάλου και έχασε δέκα, δεκαπέντε παραστάσεις το καλοκαίρι αφήνοντας άνεργους τους τεχνικούς της και την ίδια επειδή δεν είχε εμβολιαστεί», είπε ακόμα.

Κροκοδείλια δάκρυα και… δούλεμα η Κατερίνα Καινούργιου!

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε -σου λέει- την έντονη δυσαρέσκεια της για όσα προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής της. «Συγγνώμη, πριν από λίγο λέγαμε για κάποια προσωπικά δεδομένα. Δεν είχα δει το περιεχόμενο της συνέντευξης. Δεν το είπα εγώ βέβαια και ξαφνικά βγαίνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και λέει για όλους αυτούς τους ανθρώπους ότι είναι ανεμβολίαστοι και αρνητές».

«Για να μην αναιρέσω αυτά που προσωπικά εγώ είπα πριν από λίγο διαφωνώ και με την προβολή του αποσπάσματος» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου υποτίθεται… διαφωνεί με όσα παίχτηκαν στην εκπομπή της. Την έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν να… κόβει βίντεο και να αντιδρά.

Η Ανθή Βούλγαρη χόρευε… Πλούταρχο ενώ μιλούσαν για νεκρούς από κορονοϊό! Έξαλλη η Νέγκα (video)

Αλλά το δούλεμα έχει και τα όριά του. «Δεν είχα δει το περιεχόμενο της συνέντευξης» είπε. Και ποιος το είχε δει αν όχι εσείς αγαπητή; Που είστε η παρουσιάστρια της εκπομπής; Κι αν όντως δεν το είχατε δει, έπρεπε τουλάχιστον να ξέρατε τι επρόκειτο να παρουσιαστεί.

Εκτός αν μας περνάτε πια για τόσο χαζούς και περιμένετε να πιστέψουμε ότι ΟΝΤΩΣ οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης δεν ξέρουν τι πρόκειται να προβληθεί στην εκπομπή τους.

Δύο είναι τα τινά: Είτε η Κατερίνα Καινούργιου ήξερε πολύ καλά τι θα γίνει και μας δουλεύει ψιλό γαζί, είτε όντως δεν ήξερε, κάτι που είναι πολύ χειρότερο. Κι αν όντως δεν ήξερε, δεν αρκούν τα όσα είπε αμέσως μετά. Θα έπρεπε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, το λιγότερο.

Και θα έπρεπε να μάθει να κάνει την δουλειά της καλύτερα. Διότι δε νοείται να παρουσιάζεις μια εκπομπή και να δηλώνεις ευθαρσώς ότι δεν… ήξερες τι θα προβληθεί.

Νισάφι με το δούλεμα…

Δείτε όσα έγιναν στον αέρα

https://www.youtube.com/watch?v=EQh-jPbS13s

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X