Media

«Μαγειρέματα» και σκέψεις για το «Πρωινό» και το ρόλο του Γιώργου Λιάγκα

«Μαγειρέματα» και σκέψεις για το «Πρωινό» και το ρόλο του Γιώργου Λιάγκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σκέψεις για ανασχηματισμό της πρωινής ζώνης του Αντέννα και έναρξη της εκπομπής «Το πρωινό» νωρίτερα από τις 10:00 πέφτουν στο τραπέζι, καθώς το κανάλι αναζητεί τρόπους να σταθεί πιο αξιόμαχα απέναντι στον αυξημένο ανταγωνισμό από άλλα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο, τα οποία θα «ανοίγουν» τη μάχη νωρίτερα, στις 8:00 ή στις 9:00.

Στον Αντέννα υπήρξαν εισηγήσεις το «Πρωινό» να ξεκινά από μισή έως μία ώρα νωρίτερα, κατά πληροφορίες.  Σύμφωνα με μία εκδοχή το «Πρωινό» θα μπορούσε να έχει διπλή έναρξη. Δηλαδή η εκπομπή να ξεκινά στις 09:00 με τον Γιώργο Λιάγκα ως εκπομπή-γέφυρα με αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα (Λιάγκας και ενημέρωση καταλαβαίνετε τί έχει να γίνει) ανάμεσα στο «Καλημέρα Ελλάδα» και στο ψυχαγωγικό και στις 10:00 να μπαίνει η Φαίη Σκορδά για την… κανονική πρεμιέρα της εκπομπής.

Για την ώρα, το σενάριο αυτό δεν φαίνεται να προχωρά, καθώς ο Γιώργος Παπαδάκης, που θα συνεχίσει για 31η χρονιά στην πρωινή ζώνη του Αντέννα, παραμένει κραταιός και πολύ δύσκολα θα εκχωρήσει χρόνο από την εκπομπή του.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν, είχε πέσει στο τραπέζι σενάριο για την έναρξη του «Πρωινού». Όσο για τη σύνθεση της εκπομπής, οριστικοποιήθηκε η ένταξη της Φωτεινής Πετρογιάννη από τον Alpha, ενώ παραμένουν ο Τάσος Τεργιάκης, ο Βαγγέλης Περρής και η Χρύσα Ζορκάδη στην αρχισυνταξία.

Πηγή: Reallife

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X