Media

Τα λόγια του Λιάγκα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν είχε οξυγόνο για 8 λεπτά – Μπορεί να του έχει μείνει βλάβη»

Τα λόγια του Λιάγκα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν είχε οξυγόνο για 8 λεπτά – Μπορεί να του έχει μείνει βλάβη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λιάγκα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν είχε οξυγόνο για 8 λεπτά – Μπορεί να του έχει μείνει βλάβη»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε το «Πρωινό» για αυτή την εβδομάδα με τα νεότερα της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, προχωρώντας σε μια σημαντική αποκάλυψη για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, μετά από όσα ανέφερε και η Κατερίνα Κόκοτα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια μεταφοράς του στο νοσοκομείο, έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς οξυγόνο.

Τα λόγια του Λιάγκα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι η τέταρτη ημέρα, που ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο Γεώργιος Γεννηματάς. Να πω ότι σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, χθες το απόγευμα έγινε μία πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Για κάποιους λόγους οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί. Σήμερα μαθαίνω ότι θα επανέλθουν για να τον ξυπνήσουν.

Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Γιατί όταν έπαθε την ανακοπή ή τις ανακοπές, -είναι λεπτομέρειες ιατρικές, δεν πρέπει να τα πούμε όλα μέσα στο ασθενοφόρο- και λένε οι άνθρωποι που τον συνόδευαν ότι δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά. Αυτό που θέλουν οι γιατροί να δούνε αν έχει αφήσει όλο αυτό κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος θα επανέλθει στο 100%».

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για το καρδιακό του Δημήτρη Κόκοτα: «Τον είχε η Τραϊάνα Ανανία στα πόδια της, εκείνη τη στιγμή ήταν σημαντικό ότι…»
Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει κρίσιμη, καθώς συνεχίζει να είναι διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και να δίνει τη μάχη για την υγεία του, με τους διαγωνιζομένους του J2US να είναι συγκλονισμένοι.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου πως η Τραϊάνα Ανανία είχε στα πόδια της τον Δημήτρη Κόκοτα όταν ένιωσε την αδιαθεσία.

Η στιγμή που αισθάνθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας την αδιαθεσία

«Ήμασταν δίπλα στον Δημήτρη όταν ένιωσε αδιαθεσία, καθώς ετοιμάζονταν με την Τραϊάνα να κάνουν πρόβα και μπήκαμε μέσα και τον είδαμε να τον έχει στα πόδια της. Το ευτυχές πάνω σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ήταν πως δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του, οπότε μπορούσε να μας εξηγήσει το τι νιώθει».

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έστειλαν τις δικές τους ευχές στον Δημήτρη Κόκοτα λέγοντας:

«Να γίνει σύντομα καλά. Σκεφτόμαστε και στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και στη γυναίκα του και στο παιδί του και είμαστε σίγουροι ότι με τον Δημήτρη θα τα πούμε πολύ σύντομα, είναι πολύ δυνατός. Με κάποια άτομα δένεσαι, κάποια άλλα σου περνούν αδιάφορα. Με τον Δημήτρη είχαμε δεθεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X