Media

MasterChef: Η άκομψη ατάκα του Διονύση

MasterChef: Η άκομψη ατάκα του Διονύση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο παίκτης του MasterChef, Διονύσης, άνοιξε το δικό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και στο πλευρό του είχε τη Μάρλεν με την οποία συνεργάζεται και εννοείται πως τα κανάλια βρέθηκαν εκεί για να πάρουν δηλώσεις.

Ο Διονύσης μίλησε στις κάμερες και στο τέλος των δηλώσεων του πέταξε μια ατάκα η οποία δεν άρεσε σε πολλούς δημοσιογράφους.

«Έχω κάνει πολλά πανεπιστήμια και το μεγαλύτερο ήταν το πανεπιστήμιο της ζωής μου. Έχω θάψει τον πατέρα μου, έχω θάψει τον γιο μου. Ο πατέρας μου με μηχανή, ο γιος μου με μηχανή, εγώ έχω πάει 200 φορές στο ΚΑΤ και ακόμα είμαι εδώ. Την Κυριακή είναι 5 χρόνια που ο γιος μου πήγε στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα που το λέω, αυτές τις μέρες βγήκα και από το MasterChef και είναι λίγο παράξενες… Το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού είναι γιατί ο Θεός και ο γιος μου με κάνει να είμαι καλά και με τόση αγάπη από τον κόσμο», είπε ο Διονύσης και η ατάκα του δεν εκτιμήθηκε από τοςυ δημοσιογράφους.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στο Πρωινό:

«Είναι άκομψος ο τρόπος που διατυπώνει την ψυχολογική του κατάσταση. Έχει μπροστά του δημοσιογράφους που τον τιμούν στο μαγαζί του. Να νιώθουμε και τυχεροί; Από την στιγμή που τον σέβονται οι δημοσιογράφοι, σεβάσου κι εσύ τους ανθρώπους που έχεις απέναντί σου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η Νίκη Σερέτη εξομολογείται! «Προσπάθησα για πολλά χρόνια να φύγω από αυτό, να καθαρίσω»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X