Media

MasterChef: Η ατάκα του Μπέλλου για τη Μαρία

MasterChef: Η ατάκα του Μπέλλου για τη Μαρία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο MasterChef έχουμε δει πολλά και δυο πρόσωπα κατάφεραν να απασχολήσουν πολύ τον κόσμο και δεν είναι άλλοι από το ζεύγος Μπέλλος-Μπέη, οι οποίοι ζουν τον έρωτα τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο παίκτης του MasterChef απάντησε στα πικρόχολα σχόλια των χρηστών του Twitter όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου», και «πέταξε» μια ατάκα που ίσως να μην εκτιμήσει πολύ το κορίτσι του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τι θα ζητηθεί απόψε από τους δύο φιναλίστ του Silver Award και ποιος ή ποια θα καταφέρει να πάρει στα χέρα του το μεγάλο έπαθλο; #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

«Η Μαρία έκλαιγε μισή ώρα αφού έφυγα και μετά έμαθα ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Μια χαρά τα πάω στις σχέσεις μου. Στις κάμερες φαινόταν ότι άφηνα τη Μαρία να λέει ότι θέλει για να μη δώσω συνέχεια και να φύγουμε να πάμε στο σπίτι να της τα πω εκεί και να την ταρακουνήσω λιγάκι ότι… ξεκόλλα λίγο, ξεκαβάλα. Σίγουρα η Μαρία έχει τεράστια έπαρση. Από τη μία το αξίζει, αλλά από την άλλη πρέπει να είσαι λίγο ταπεινός και να μην το λες εσύ…» και συνέχισε λέγοντας

«Άσε τους άλλους να το πουν, αν το αξίζεις. Μικρή είναι, θα μεγαλώσει και θα στρώσει. Δεν ισχύει ότι σπαταλούσα την ενέργειά μου στη Μαρία και γι’ αυτό έφυγα. Είχα τη Μαρία, το στήριγμά μου και με βοήθησε κιόλας. Την βοήθησα μαγειρικά, της έδωσα τα φώτα μου, πιστεύω ότι δεν θα είχε φτάσει τόσο ψηλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Καλό Μεσημεράκι: Τα σχόλια για την Πατούλη (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X