Media

MasterChef: Η Κατερίνα σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο

MasterChef: Η Κατερίνα σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη μπορεί να έφυγε από το MasterChef αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν παρακολουθεί και πως δεν παρατηρεί όλα όσα συμβαίνουν στα επεισόδια του reality μαγειρικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τα 90 λεπτά μοιάζουν αιώνας με τόσες φωνές! Τρία πιάτα πρέπει να βγουν πανομοιότυπα και από τις δύο μεριές του τοίχου, για κάθε ομάδα. Για να δούμε τι θα γίνει! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterCehf είδαμε τους παίκτες να χωρίζονται σε δυο ομάδες και οι φωνές της Μάρλεν πρέπει να ακούστηκαν και σε πλανήτες οι οποίοι ίσως να μην κατοικούνται. Και εννοείται πως η Κατερίνα Λένη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» για να παραθέσει τη δική της άποψη πάνω στο ζήτημα που προέκυψε στο MasterChef.

«Δεν ξέρω αν είναι εύκολο θύμα η Μάρλεν για τον Γιώργο. Αν κρίνω το χθεσινό επεισόδιο, το οποίο πραγματικά εγώ προσωπικά το βρήκα άθλιο. Δηλαδή, όλες αυτές οι φωνές και όλο αυτό το μπούλινγκ για το τίποτα, για να μην μπορέσουν οι άλλοι να βγάλουν τη δοκιμασία, πραγματικά το βρίσκω πολύ τραγικό. Εάν πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα τα καταφέρεις καλύτερα, είναι λυπηρό, στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον», είπε η πρώην παίκτρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/eDfor4BWFhg

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι διαφορετικές φωτογραφίες από την παραλία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X