Media

MasterChef: Η μητέρα του Βαρθαλίτη μιλά

MasterChef: Η μητέρα του Βαρθαλίτη μιλά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν είναι ο ένας από τους  δυο παίκτες του MasterChef, που θα βρεθεί στον τελικό και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει το μεγάλο έπαθλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι 11 παίκτες παλεύουν να βγάλουν όχι μόνο το πιο δημιουργικό γλυκό, αλλά και για να κερδίσουν την πολυπόθητη κάρτα! #MasterChefGR #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και η Έλενα Πολυκάρπου βρήκαν τη μαμά του Σταύρου και μίλησαν μαζί της για την πορεία του γιου της στο MasterChef αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μάρλεν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Μάρλεν είχε το καλύτερο πιάτο και έχει στη διάθεσή της κερήθρα, σαφράν και μαστίχα Χίου. Θα μοιράσει ένα σε κάθε συμπαίκτη της, αλλά σε κάποιον θα δώσει δύο, ενώ σε κάποιον άλλο και τα τρία! Το ζητούμενο για όλους; Ένα δημιουργικό γλυκό! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

«Δεν μου άρεσε που ειπώθηκε ότι ο Σταύρος έχει σχέση με την Μάρλεν. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και απορώ γιατί το είπε», και συνέχισε λέγοντας: «Αν είχα την Μάρλεν απέναντί μου θα της έλεγα μακριά από τον γιο μου”!

https://youtu.be/6Q8jxXOHp4g

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε το «τέλος» της

Αλεξία Καρή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X