Media

MasterChef: Η Ντέμη αποκαλεί τον Γιώργο «νυφίτσα»

MasterChef: Η Ντέμη αποκαλεί τον Γιώργο «νυφίτσα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

To φετινό MasterChef είναι ίσως το απόλυτο reality και δεν το λέμε με την καλή έννοια, καθώς το έχουν παρακάνει με τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τις ίντριγκες, τους έρωτες και όλα τα σχετικά και δε βλέπουμε καθόλου μαγειρική. Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η τηλεόραση!

Για μια ακόμη φορά, οι παίκτες, κλήθηκαν συμμετάσχουν σε μια ομαδική δοκιμασία, και οι ομάδες χωρίστηκαν. Νικήτρια ομάδα ήταν η Μπλε με αρχηγό τον Γιώργο και η Κόκκινη ομάδα έπρεπε να διαγωνιστεί σε μια δοκιμασία ασυλίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μπλοκάκια, καμπάνες, γευσιγνωσία! Εκείνος ή εκείνη που θα βρει τα περισσότερα όστρακα, θα είναι ασφαλής!⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

H Ντέμη, η οποία βρέθηκε στην Κόκκινη ομάδα, μίλησε στην προσωπική της συνέντευξη και χωρίς να ονοματίσει τον Γιώργο Λασκαρίδη, τον αποκάλεσε νυφίτσα καθώς θεωρεί πως θα χρησιμοποιήσει την κάρτα του για να βάλει σε δοκιμασία αποχώρησης τη Μαρία καθώς της το «φυλάει» διότι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στο MasterChef!

«Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και η διάθεση έχει ως εξής… Από τη μία σκέφτομαι το στρατηγικό κομμάτι, τι ψηφίζω, τι δεν ψηφίζω, υπάρχει μία κάρτα που θα σώσει οπωσδήποτε κάποιον για να κατέβει η Μαρία. Είμαι σίγουρη για αυτό! Μιλάμε για τη νυφίτσα, δεν έχει όνομα το παιδί. Είναι η νυφίτσα! Και τελεία! Δεν θα πω ποιος είναι, είναι η νυφίτσα! Ο αρχηγός της μπλε ομάδας οπότε η νυφίτσα θεωρώ ότι θα χρησιμοποιήσει την κάρτα για να σώσει τον οποιοδήποτε που θα μπορέσει να φέρει εμένα και τη Μαρία σε διαδικασία αποχώρησης».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/v06HppI_sns

Δείτε ακόμη: «Απασφάλισε» η Παπαθωμά! «Το τεστ κορονοϊού στις Άγριες Μέλισσες ήταν φρικτό»! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X